Νίκη Κεραμέως, Δόμνα Μιχαηλίδου και Σοφία Βούλτεψη διδάσκουν την πολιτική τέχνη

Τις τελευταίες μέρες, έχουν προκαλέσει πολλά αρνητικά και ειρωνικά σχόλια -από όλο το πολιτικό φάσμα- οι δηλώσεις της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου και της βουλευτίνας της Νέας Δημοκρατίας, Σοφίας Βούλτεψη.

Η Νίκη Κεραμέως δήλωσε πως ο μεγάλος της γιος «πρώτα είπε μπαμπά, μετά μαμά και μετά Κυριάκο», ενώ -σαν να μην έφτανε αυτό- είπε πως ο αγώνας των Ελλήνων το 1940 δεν ήταν κατά του φασισμού και του ναζισμού αλλά αγώνας κατά του …λαϊκισμού.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου έγραψε η πως εθνική μας εορτή για το ΟΧΙ του ’40, μας θυμίζει όσο ποτέ τις αξίες του …εθελοντισμού.

Η Σοφία Βούλτεψη είπε πως ο πόλεμος του ’40 “ήταν πόλεμος κατά του Άξονα, κατά της φασιστικής Ιταλίας και της ναζιστικής Γερμανίας… Όχι γενικά. Δεν μας επιτέθηκε γενικά ο φασισμός και ο ναζισμός».

Οπωσδήποτε, όλες αυτές οι δηλώσεις είναι ηλίθιες.

Κι όμως, αυτές οι τρεις πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας είναι πανέξυπνες.

Γιατί λοιπόν αυτές οι πανέξυπνες γυναίκες έκαναν αυτές τις βλακώδεις δηλώσεις;

Για να στηρίξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αν θυμάστε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε πολύ σκληρή κριτική ακόμα και από μεγάλα ξένα ΜΜΕ -όπως το BBC-, για την επιλογή του να βάλει μόνο πέντε γυναίκες στην κυβέρνηση.

Για να δικαιώσουν την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να κάνει το υπουργικό συμβούλιο σαν ΚΨΜ, η Κεραμέως, η Μιχαηλίδου και η Βούλτεψη αποφάσισαν να κάνουν τη μια βλακώδη δήλωση μετά την άλλη.

Ναι, και τι πέτυχαν;

Πέτυχαν να σκεφτούν όλοι πως, αν αυτές οι τρεις γυναίκες πολιτικοί -που είναι οι πιο ικανές μέσα στη Νέα Δημοκρατία- λένε τέτοιες κοτσάνες, αυτό σημαίνει πως οι άλλες πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας είναι τέρμα ηλίθιες.

Οπότε, δικαιώνεται απόλυτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έφτιαξε ένα υπουργικό συμβούλιο μέσα στην αντρίλα και έβαλε και πέντε γυναίκες, για να υπάρχουν κάποιες να φέρνουν τους καφέδες.

Κεραμέως, Μιχαηλίδη και Βούλτεψη τα δίνουν όλα για να προστατεύσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν τις ενδιαφέρει που -με αυτά που λένε- στα μάτια όλων μοιάζουν σαν τρεις βλαμμένες που είναι εντελώς γκάου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Κεραμέως, στην Μιχαηλίδου και στην Βούλτεψη που θυσιάζονται για τον αρχηγό μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μπράβο, κορίτσια!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.