Ο Μητσοτάκης είναι πρότυπο για τους σύγχρονους Έλληνες

Μετά τη φανταστική και έξυπνη ιδέα που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την προστασία των μακεδονικών προϊόντων, όπου -αφού έκανε αναζήτηση στη Google τη λέξη Macedonia και είδε πως το Macedonia αφορά τη Βόρεια Μακεδονία και το Makedonia την Ελλάδα-σκέφτηκε να πάρει η Βόρεια Μακεδονία το Macedonia και η Ελλάδα το Makedonia, έχω και εγώ μερικές προτάσεις.

Προτείνω εμείς να γράφουμε το o στο Makedonia με το όμικρον του ελληνικού πληκτρολογίου.

Δηλαδή, θα γράφουμε τη λέξη με λατινικούς χαρακτήρες, αλλά, όταν θα φτάνουμε στο o, θα γυρνάμε το πληκτρολόγιο στα ελληνικά.

Αυτό είναι το ο του ελληνικού αλφαβήτου στο πληκτρολόγιο και αυτό είναι ένα o γραμμένο στα αγγλικά.

Όπως τα βλέπετε, δεν έχουν καμία διαφορά αλλά εμείς θα ξέρουμε πως το ο στο Makedonia θα είναι ελληνικό και θα φουσκώνουμε από περηφάνια.

Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και με το κεφαλαίο M του Makedonia.

Αυτό είναι ένα Μ του ελληνικού αλφαβήτου και αυτό είναι ένα M του λατινικού αλφαβήτου.

Κοιτάξτε πόσο πιο όμορφο είναι το δικό μας Μ από το ξένο.

Επίσης, μπορούνε να κάνουμε και προβοκάτσια στο Macedonia των Βορειομακεδόνων, αφού εμείς θα γράφουμε το Μ και το ο στα ελληνικά.

Για να μη σας πω πως το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και με το Ν -όταν η λέξη θα γράφεται με κεφαλαία- και να έχουμε πετύχει έναν ακόμα περιφανή ελληνικό θρίαμβο.

Περιμένω τώρα τους ανεξάρτητους σχολιαστές να γράψουν πως κι εγώ είμαι πανέξυπνος, όπως είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

(Καταλαβαίνω πως η ελληνική κοινωνία αποβλακώθηκε επί δεκαετίες. Τώρα, όμως, ζούμε και την αποθέωση της βλακείας. Αποθεώνεται ο βλάκας. Δηλαδή, αποθεώνεται το ζαβό παιδί του Μητσοτάκη -το οποίο οι Έλληνες φρόντισαν να το κάνουν πρωθυπουργό- για όποια κοτσάνα βγαίνει από το στόμα του. Και μάλιστα, αποθεώνεται και από ανθρώπους που δηλώνουν ορθολογιστές. Αν και κάποιοι θαυμαστές του, έχουν καταπιεί την γλώσσα τους.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.