Ρουφιανολόγοι

Γεια σου αγαπητέ πιτσιρίκο
Επιτέλους, κανονικότητα. Είχαμε καιρό να νιώσουμε ξανά Έλληνες, πέρασαν χρόνια από τότε που ο γείτονας, επειδή δε μας γούσταρε, έπαιρνε τηλέφωνο στην ασφάλεια και η αστυνομία βρισκόταν σε 10 λεπτά έξω από το σπίτι μας με έτοιμο το φάκελο κοινωνικών φρονημάτων.

Δώσε εξουσία στον Έλληνα, δώσε εξουσία στον ηλίθιο· αν κι αυτός την παίρνει από μόνος του έτσι κι αλλιώς.

Με το πού ήρθαν στην εξουσία οι στρατόκαυλοι, οι «πατρίς – θρησκεία – οικογένεια», οι νοικοκυραίοι, ανέλαβαν δράση οι «άριστοι» να φέρουν την ηθική στον τόπο, τον τόπο που γέννησε τη δημοκρατία (αυτό πρέπει να το λέμε συνέχεια για να θυμόμαστε τις ρίζες μας και να σηκώνεται η τρίχα μας).

Από το γείτονα, στις υπαλλήλους των υπουργείων, μέχρι τους Μπογδάνους.

Δεν έχει σημασία που κάνουμε τους κουφούς στα κλάματα των παιδιών του γείτονα, δεν έχει σημασία που κλείνουμε τα μάτια στους βιασμoύς γυναικών και ανηλίκων, δεν έχει σημασία που δε μας καίγεται καρφί για την κατάντια μας, το ρουφιανιλίκι έγινε ξανά το αγαπημένο μας σπορ και το διαλαλούμε με περηφάνια.

Δεν ντρεπόμαστε καθόλου μπροστά στα παιδιά μας, ούτε καν το βουλώνουμε μπας και τους δώσουμε την ευκαιρία να μας στείλουν στο διάολο μια ώρα αρχύτερα.

Μπαααα, εκεί, να κάνουμε τους απογόνους μας σαν τα μούτρα μας, μικρόψυχους, φοβισμένους, ιδιοτελείς, παρτάκηδες, εγωιστές, μισάνθρωπους. Πώς αφεθήκαμε και γίναμε έτσι, ρε πιτσιρίκο;

Από χώρα της σάτιρας, γελοία χώρα.

Καλά μπάνια – κατάφερα κι έκανα 2 μέσα στον Οκτώβρη, ίσως προλάβω και τρίτο.

Adriano

(Αγαπητέ φίλε, πάντα έτσι ήταν οι Έλληνες. Δεν έγιναν τώρα. Απλά, μαθαίνουμε μια Ιστορία που έχει μόνο ήρωες. Στην Ιστορία των Ελλήνων δεν υπάρχουν προδότες, ρουφιάνοι, δωσίλογοι, μαυραγορίτες, γερμανοτσολιάδες. Υπάρχουν μόνο ήρωες. Ε, από τον πολύ ηρωισμό, να τα αποτελέσματα. Και να θυμάστε πως οι ρουφιάνοι εκτιμούνται πολύ από τους Έλληνες. Κι όποιος πάει να ξεχωρίσει, πρέπει να εξολοθρευθεί. Αυτή είναι η Ελλάδα. Έκανα 17 μπάνια μέσα στον Οκτώβριο αλλά αυτό ήταν για φέτος. Εκτός αν γίνω πλούσιος και πάω για πάντα στα Κανάρια Νησιά για να κάνω 365 μπάνια τον χρόνο. Καλά μπάνια! Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.