Τα ίδια και τα ίδια

Γεια σου αγαπητέ πιτσιρίκο
Οκτώβριος πλέον και τα καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ και μάλιστα στα καλύτερά του, χωρίς δυνατούς αέρηδες, ζέστη, ούτε πολλή – ούτε λίγη, και έναν ήλιο να τον πιεις στο ποτήρι. Ευτυχώς γιατί μπορούμε να συνεχίσουμε τα μπάνια μας.

Εδώ στο προτεκτοράτο όλα φυσιολογικά, η Νδούλα προετοιμάζει το μεγάλο ξεπούλημα με γοργούς ρυθμούς και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να μοιάσει όλο και πιο πολύ στο ΠΑΣΟΚ, το παλιό, το ορθόδοξο.

Η κυρά-Τασία παραδέχθηκε ότι τα στρατόπεδα του αίσχους στα νησιά ήταν εντολή της Ε.Ε., «Τι να κάναμε;»

«Δεν φορολογήσαμε τους πλούσιους» παραδέχθηκε ο Φλαμπουράρης.

Και να ‘ταν μόνο αυτό κυρ-Αλέκο, δεν τα βάλατε με τους καναλάρχες, δεν τα βάλατε με τους εφοπλιστές, δεν τα βάλατε με τους μεγαλοεργολάβους, δεν τα βάλατε με τα συμφέροντα, δε στείλατε στη φυλακή τα χρυσαύγουλα, δεν το ένα, δεν το άλλο.

Με τις τηλεοπτικές άδειες τα κάνατε σκατά.

Με το διαχωρισμό εκκλησίας – κράτους, ακόμα γελάνε οι παπάδες μαζί σας.

Και με την ΕΡΤ καταφέρατε να την κάνετε ακόμα χειρότερη, κατόρθωμα μεγάλο.

Τελικά, γιατί σας έφερε ο λαός στην εξουσία; Για να διαχειριστείτε τη φτώχεια και τη δυστυχία του; Για να φτιάχνετε χωματερές δυστυχισμένων προσφύγων; Για να φέρετε μνημόνια και περικοπές;

Μάλλον, για να φέρετε τον Κούλη να μας αποτελειώσει.

Κυρ-Αλέκο, χάσατε μεγάλη ευκαιρία και τώρα ούτε αυτοκριτική θέλετε να κάνετε, ούτε επαναπροσδιορισμό.

Καλά κάνετε, πού να τρέχεις τώρα να βρεις τι μαλακίες έκανες, τι δεν έκανες, τι έπρεπε να κάνεις και τελικά ο ηλίθιος ψηφοφόρος σε έστειλε στην αντιπολίτευση και έφερε στην εξουσία το κόμμα που κατέστρεψε την Ελλάδα (μαζί με το άλλο που θες να του μοιάσεις).

Τράβα και δύο ζεϊμπεκιές αλά Ανδρέα και Άκη στο ΣΠΟΥΤΝΙΚ κι όλα κομπλέ. ΠΑΣΟΚ θέλει ο κόσμος, ΠΑΣΟΚ θα έχει, να του το χαλάσουμε τώρα;

Εξαιρετικά βαρετό το σκηνικό, δεν αλλάζει με τίποτα η κατάσταση, δε θέλουμε να αλλάξει.

Καλά μπάνια, πιτσιρίκο

Adriano

Υ.Γ. Στη μόδα τώρα είναι η κλιματική αλλαγή, μια μόδα που επιβάλλεται κι αυτή από το κεφάλαιο, γιατί η κλιματική αλλαγή πλήττει και το ίδιο. Αν κάτι πλήττει τους πλούσιους, είναι πρώτη είδηση· αν όχι, τρίτη και τέταρτη.

(Αγαπητέ φίλε, στο δημοψήφισμα τελείωσαν όλα. Από το καλοκαίρι του 2015 και μετά, η ελληνική κοινωνία σέρνεται. Και προτετοιμάζει -με την αφασία της- το επόμενο κακό που θα την βρει. Να είστε καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.