Τουλάχιστον τα 17χρονα μπορούν να μας ψηφίζουν

Καλησπέρα πιτσιρίκο,
Ξεκινώντας να πω ότι δεν την έχω δει την ταινία κι είναι λάθος που το γράφω αυτό χωρίς ολοκληρωμένη άποψη, αλλά…

Φαίνεται πως το Ηollywood, λόγω της μεγάλης παρακμής και της ολοκληρωτικής ανακύκλωσης καπιταλιστικής βλακείας, άρχισε να χρησιμοποιεί τους ανακυκλωμένους ήρωες, με έναν πιο αντιφατικό τρόπο, ίσως για να γυρίσει ο κόσμος πίσω στα σινεμά; Ίσως.

Παρ’ όλα αυτά, μαθαίνοντας από τα blog του σινεμά το τι πραγματεύεται η ταινία, δεν μπορώ παρά να χαρώ για αυτήν την αλλαγή.

Τελικά, όμως, δεν χαίρονται τόσο πολύ οι μένουμε Αφγανιστάν, συγγνώμη εννοούσα οι μένουμε Ευρώπη.

Είναι απίστευτο το ότι επενέβη η αστυνομία για να βγάλει τα παιδιά κάτω των 18 ετών από τον κινηματογράφο (στο όριο του να πιστέψω ότι είναι fake news).

Είναι απίστευτο το ότι τα παιδιά που έχουν δικαίωμα ψήφου (17 ετών), έχουν φτάσει να διαλέγουν την επαγγελματική τους καριέρα μέσω ενός μηχανογραφικού, έχουν γνωρίσει τον έρωτα οι περισσότεροι από αυτούς, και τους κοπανιέται η καθημερινότητα μέσα στα μούτρα, να μην επιτρέπεται να δουν κάτι πέρα από Τατιάνα και Αυτιά.

Υπερήφανοι στα αυτιά με το δρόμο που κυριολεκτικά χαράζουμε για τις υπόλοιπες γενιές.

Ελπίζω ότι θα τον βρουν το δρόμο τους παρ’όλα αυτά· άλλωστε, το παράδειγμα μας ακολουθούν, δεν φταίνε και πολύ για την κατάντια μας.

Καληνύχτα Πιτσιρίκο, Καλή ξεκούραση από την αποπνικτική Αθήνα που μετανάστευσα!
.
Αμπαλαέας

Υ.Γ. 40 ματς αήττητος και δε μπορώ να φωνάξω “ΠΑΟΚ είσαι” όταν οδηγώ με ανοιχτά παράθυρα.

(Αγαπητέ φίλε, σιγά μην μπορεί κάποιος να επιβάλλει στους έφηβους τι θα βλέπουν. Και σιγά μην βλέπουν οι έφηβοι Τατιάνα και Αυτιά. Δεν βλέπουν τηλεόραση. Έχουν το Διαδίκτυο και βλέπουν ό,τι γουστάρουν. Για παράδειγμα, εγώ που είμαι πιτσιρίκος και απαγορεύεται να δω το Joker στο σινεμά, το είδα στο Διαδίκτυο. Εντάξει, δεν το είδα ακριβώς. Μετά τη μισή ώρα, άρχισα να το πηδάω παρακάτω γιατί με έπιασε τρελή βαρεμάρα. Πολύ σούπα η ταινία. Βέβαια, αν δεν έχεις δει κινηματογράφο και δεν έχεις διαβάσει, παίζει αυτή η ταινία να σου κάνει μεγάλη εντύπωση και να νομίζεις πως βλέπεις κάτι πολύ σημαντικό. Φώναζε “ΠΑΟΚ είσαι”, όπου γουστάρεις. Ένα καλό που έχει η Αθήνα είναι πως κανείς δεν νοιάζεται τι κάνει ο άλλος. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.