Τι ζητούν οι Κινέζοι κομμουνιστές από τον Μητσοτάκη για να επενδύσουν στην Ελλάδα

Σάλο έχουν προκαλέσει στη χώρα μας οι όροι που βάζουν οι Κινέζοι κομμουνιστές στον νεοφιλελεύθερο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη -που βρίσκεται στην Κίνα-, για να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα.

Μετά τα παρακάλια του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κίνα να επενδύσει όπου θέλει στην Ελλάδα -γιατί υπάρχουν εξαιρετικές ευκαιρίες αυτή την εποχή- οι Κινέζοι κομμουνιστές ζητούν απίστευτα πράγματα.

Οι Κινέζοι κομμουνιστές επενδυτές ζήτησαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φύγει ο σταυρός από την ελληνική σημαία και στην θέση του να μπει το σφυροδρέπανο.

Παράλληλα, οι Κινέζοι κομμουνιστές ζητούν να φύγουν τα εφτά τρίγωνα από το σήμα της Νέας Δημοκρατίας και στην θέση τους να μπουν κινέζικα φαναράκια.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι Κινέζοι κομμουνιστοσυμμορίτες ζητούν να φτιαχτεί ένα άγαλμα του Μάο Τσε Τουνγκ στην είσοδο του λιμανιού του Πειραιά.

Στο πλαίσιο της στενής σχέσης της Κίνας με τη Ρωσία, οι Κινέζοι κομμουνιστές ζητούν να αντικατασταθούν όλα τα αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη χώρα μας με αγάλματα του Στάλιν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδέχτηκε όλα τα αιτήματα των Κινέζων, ώστε οι κομμουνιστές της Κίνας να έρθουν να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα και να επιστρέψει η χώρα στην κανονικότητα της Σοβιετικής Ένωσης.

Όσο για τους φιλελέδες που μας τα έχουν κάνει μπαλόνια με το ότι η Κίνα είναι κομμουνιστική και το πώς τολμάει ο Κουτσούμπας να φωτογραφίζεται δίπλα σε πίνακες του Στάλιν και του Λένιν, έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους που ο Ρεχάγκελ των πρωθυπουργών, Κυριάκος Μητσοτάκης, σέρνεται σαν ζητιάνος στα πόδια των κομμουνιστών Κινέζων, μπας και τους πουλήσει καμιά προβλήτα, τίποτα κάβους και τη βάρκα του καμπούρη Αντρέα.

Πάντως, σε δημοσκόπηση που έκανε η Marc για λογαριασμό του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας και της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης -που πετάει στις δημοσκοπήσεις του Μαρινάκη- είναι πολύ δημοφιλής και στην Κίνα, αφού 1,2 δισ. Κινέζοι δήλωσαν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο καταλληλότερος για την θέση του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, ενώ οι υπόλοιποι Κινέζοι τον προτιμούν στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.

(Αφιερωμένο στον Χριστόφορο)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.