Αθώοι ρε καθίκια; Αθώοι;

Αθώοι ρε καθίκια;
Σκατά στο αίμα σας, σκατά και στην ψυχή σας!
Αθώοι οι κλέφτες, που χρεοκόπησαν μια ολόκληρη χώρα.
Αθώοι οι λωποδύτες, που πλούτισαν με τα λεφτά του κοσμάκη.
Αθώοι οι παιδεραστές, που γαμάvε τα 16χρονα επί πληρωμή.
Αθώοι και οι νεοναζί, που δολοφονούν.

Κι αν είναι αυτοί αθώοι, τότε είναι αθώοι και οι δημοσιογράφοι που τους ξέπλεναν όλα αυτά τα χρόνια. Οι Πορτοσάλτε, οι Παπαδημητρίου, οι Οικονόμου, οι Αναστασιάδηδες και τα υπόλοιπα αχυρανθρωπάκια που τσιμπουκώνανε τους πολιτικούς που υπογράφανε την καταδίκη ενός ολόκληρου λαού στην χρεοδουλεία.

Αθώοι και οι σκατόμπατσοι, που ώρες μετά τη δολοφονία του Φύσσα, ο Ρουπακιάς κυκλοφορούσε ελεύθερος μέσα στο τμήμα και έκανε καλαμπούρια με τα υπόλοιπα γουρούνια της ασφάλειας.

Αθώος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που τους έδωσε άδεια να συμμετέχουν στις “δημοκρατικές” σας εκλογές.

Αθώοι και οι “αριστεροί”, που κάθονταν στα ίδια έδρανα μαζί τους επί χρόνια, νομιμοποιώντας τους, αντί να παραιτηθούν από τα αξιώματά τους και τις καρέκλες τους και να κατεβάσουν τον κόσμο στους δρόμους μέχρι να διαλυθεί το μαγαζάκι της σαπίλας που τολμάνε να λένε Βουλή των Ελλήνων.

Αν το δικαστήριο συμφωνήσει με την εισαγγελία, το νεοναζιστικό έκτρωμα της Χρυσής Αυγής θα καταπιεί και την τελευταία ρανίδα αξιοπρέπειας σε αυτή τη χώρα. Την τελευταία ρανίδα δικαιοσύνης.

Κι άμα στερέψει η αξιοπρέπεια, το μόνο που απομένει ξέρεις τι είναι; Τα σκατά.

Ακόμη κι αν δεχόταν, λέει η εισαγγελέας, ως ενέργειες της οργάνωσης μεμονωμένα περιστατικά ρατσιστικής ή άλλης βίας, είναι πλημμεληματικού βαθμού και σε κάθε περίπτωση δεν ανήκουν σε αυτά που ορίζονται από το νόμο ως δράση εγκληματικής οργάνωσης.

Και ποιος τον ψήφισε αυτόν τον νόμο ρε καργιολίκια;

Όταν είναι να περάσετε μνημόνια, το Σύνταγμα το κάνετε κουρέλι. Τα περάσατε με κατ’ επείγον, εν μια νυκτί, κι ας ήταν αντισυνταγματικά.

Όταν είναι να κατασκευάσετε στοιχεία για να φυλακίσετε όποιον ανοίγει το στόμα του, όταν ο Τάσος Θεοφίλου σάπιζε στις φυλακές σας για 5 χρόνια, ενώ ήταν αθώος, ο νόμος δεν ήταν πρόβλημα.

Όταν η Ηριάννα και ο Περικλής διασύρονταν ως τρομοκράτες με τον 187 Α, ενώ ήταν αθώοι, ο νόμος δεν ήταν πρόβλημα.

Όταν είναι να δικαστούν τα φασιστοειδή σκουπίδια που αναθρέψατε, ο νόμος είναι νόμος ε;

Όταν είναι να δικάσετε τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα, ο νόμος δεν προβλέπει ε;

Σκατάδες, ρεμάλια, καθίκια.

Ο δικός σας ο τρομονόμος περιγράφει τέλεια τη Χρυσή Αυγή σας, αφού το άρθρο 187 Α του Ποινικού Κώδικα προβλέπει ότι όποιος διαπράττει σοβαρά εγκλήματα, όπως ανθρωποκτονία, σωματική βλάβη, διακεκριμένη φθορά, εμπρησμό, με σκοπό να εκφοβίσει ένα πληθυσμό ή να καταστρέψει θεμελιώδεις συνταγματικές, πολιτικές, οικονομικές δομές μιας χώρας, τιμωρείται με βαριές ποινές κάθειρξης.

Αλλά σε μια “δημοκρατία” σας τη δική σας, οι νεοναζί είναι δικά σας παιδιά, κομμάτι των συνταγματικών, πολιτικών και οικονομικών δομών σας, ε;

Σιχάματα.

Κομμάτι των πολιτικών που τους καλύπτουν και των καθωσπρέπει νοικοκυραίων που τους χρηματοδοτούν.

Στην σκατένια νέα Δημοκρατορία σας, “Ο πόλεμος είναι ειρήνη, η ελευθερία είναι σκλαβιά, η άγνοια είναι δύναμη” και οι φασίστες είναι δημοκράτες.

Ρεμάλια, καθίκια, σκατάδες.

Και ξέρετε ποιο είναι το κερασάκι στην τούρτα με τα σκατά;

Ότι αν η εισαγγελική πρόταση γίνει δεκτή και το δικαστήριο απαλλάξει τους νεοναζί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, η Χρυσή Αυγή θα δικαιούται την κρατική επιχορήγηση που τους κόπηκε από το 2013.

Και οι αθώοι φασίστες δολοφόνοι θα τσεπώσουν 8 ζεστά εκατομμυριάκια από τους φόρους σας.

Από το μακρινό Αμστελόδαμο, με μίσος, αηδία και σιχασιά,

Κώστας

(Φίλε Κώστα, φυσικά και είναι αθώοι οι χρυσαυγίτες. Στη χώρα που δεν οδηγήθηκε κανείς στην Δικαιοσύνη για την χρεοκοπία της, όλοι είναι αθώοι· εντάξει, κάποιοι δεν είναι αθώοι -για να μην ταράζεται και η πλέμπα- αλλά υπάρχει και η παραγραφή. Πιάστηκε το χέρι μου να γράφω τα τελευταία δέκα χρόνια πως με λιγότερα μπορούμε να ζήσουμε αλλά χωρίς απονομή Δικαιοσύνης είμαστε τελειωμένοι αλλά δεν είδα να συγκινείται κανείς. Κώστα, την Χρυσή Αυγή μόνο οι Έλληνες μπορούν να την καταδικάσουν. Όπως βλέπεις, δεν θέλουν. Την εκτιμούν. Και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο εμπνευστής της Χρυσής Αυγής που μπορεί να συγκυβερνήσει -αυτό το είπε λίγες μόλις μέρες πριν την δολοφονία του Παύλου Φύσσα- είναι πια στη Βουλή. Εκλεγμένος. Κώστα, η Χρυσή Αυγή έχει ρόλο να παίξει. Έπρεπε να κάνει λίγο πίσω για να γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία αλλά τώρα έχει πάλι ρόλο. Όσο για τα οκτώ εκατομμυριάκια της κρατικής επιχορήγησης, δεν τα έχει ανάγκη η Χρυσή Αυγή. Πάνε και έρχονται οι βαλίτσες τόσα χρόνια. Οι ολιγάρχες να είναι καλά. Όλους τους πληρώνουν οι ολιγάρχες. Από τους χρυσαυγίτες μέχρι τους αριστερούς επαναστάτες που θαυμάζουν τον Βελουχιώτη και τον Μπελογιάννη. Και τους δικαστές, βέβαια. Αχ, να μου έκοβαν κι εμένα κάνα μισθό, για να έχω κι εγώ την εκτίμηση των Ελλήνων. Να είσαι καλά, Κώστα. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.