Ο Διαματάρης αποκάλυψε πως η Μόνικα Μπελούτσι τον πολιορκούσε αλλά αυτός δεν της έκατσε

Σάλο έχει προκαλέσει η νέα αποκάλυψη πως ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης ξέρει να δένει μόνος του τα κορδόνια του, αν και δεν το έγραψε στο βιογραφικό του.

Κανείς δεν ξέρει αν ο Αντώνης Διαματάρης πήγε ποτέ στο σχολείο -ή έστω στο νηπιαγωγείο-, αφού πτυχίο και μεταπτυχιακό μάλλον δεν πήρε ποτέ· εκτός αν πήρε και μας τα κρατάει κρυφά, για να μην μας κομπλάρει.

Πληροφορίες από τη Λήμνο αναφέρουν πως ο Αντώνης Διαματάρης ήταν παιδί θαύμα, αφού σε ηλικία ενός έτους μιλούσε άπταιστα 25 γλώσσες και έπαιζε στα δάχτυλα την κβαντική θεωρία.

Σήμερα ο Αντώνης Διαματάρης αποκάλυψε πως δεν είχε χρόνο για μαθήματα και πτυχία -αφού άλλωστε γεννήθηκε γνωρίζοντας τα πάντα- επειδή ήταν πολύ ερωτικός άνδρας και οι γυναίκες τον κυνηγούσαν για να τις κουτουπώσει.

Όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Διαματάρης, η Μόνικα Μπελούτσι τον πολιορκούσε για δέκα χρόνια και τον παρακαλούσε να την φιστικώσει.

“Δεν σε γ@μάω! Δεν σε γ@μάω!” έλεγε ο Αντώνης Διαματάρης στη Μόνικα Μπελούτσι, γιατί ήξερε καλά πως είναι προορισμένος μια μέρα να γίνει μέλος σε μια κυβέρνηση αρίστων και δεν ήθελε να βρεθεί κάποιος να του προσάψει πως περνούσε τον χρόνο του δίνοντας το πολύτιμο και άριστο ελληνικό dna σε διάφορες αρτίστες.

Είναι τέτοια η σχέση αυτής της κυβέρνησης με την αριστεία και την αλήθεια, που μάλλον δεν θα αργήσει η μέρα που θα αποκαλυφθεί πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και δεν έχει σπουδάσει στο Χάρβαρντ αλλά είναι ένας ηθοποιός που παίζει στην νέα παραγωγή του Netflix ” Πόσο χαζοί είναι οι Έλληνες”.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.