Το Ίδρυμα Ωνάση ξέρει τι πρέπει να αισθάνεστε μέσα σας

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως το Ίδρυμα Ωνάση -εκτός από τη Βασιλίσσης Σοφίας- έχει αναλάβει και την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση των ΜΑΤ, ώστε να αναδείξει το ανθρώπινο πρόσωπο των αστυνομικών που είναι κρυμμένο πίσω από το κτήνος και να τους φέρει ακόμα πιο κοντά στους πολίτες.

Πολλοί Έλληνες δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα την πρωτοπορία του Ιδρύματος Ωνάση.

Το Ίδρυμα Ωνάση ξέρει όχι μόνο ποια είναι η σωστή αισθητική αλλά ξέρει και τι πρέπει να αισθανόμαστε.

Το Ίδρυμα Ωνάση ξέρει πως τόσα χρόνια γιορτάζουμε λάθος τα Χριστούγεννα.

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της Βασιλίσσης Σοφίας μεταφέρει στους Έλληνες τη φιλοσοφία του Ιδρύματος Ωνάση και της Στέγης Γαμάτων και Τεκνών.

Είναι αυτή η αισθητική του μεταμοντέρνου, μεταγκέι, μεταότιναναι, που καταλήγει στο Μετατίποτα.

Είναι αυτή η αισθητική των φιλελέδων, των free press και όλων αυτών των αυτιστικών πουθενάδων.

Ένα συνονθύλευμα ακυρωμένων, γλείφτηδων και χαζοχαρούμενων ντιντήδων.

Επειδή το Ίδρυμα Ωνάση δεν κατάφερε με τη Στέγη Γαμάτων και Τεκνών να επηρεάσει την αισθητική των Ελλήνων, αποφάσισε να βγει στους δρόμους.

Αν δεν πάει ο Έλληνας στο Ίδρυμα Ωνάση, θα πάει το Ίδρυμα Ωνάση στον Έλληνα.

Μετά τον χριστουγεννιάτικο στολισμό των δρόμων, το Ίδρυμα Ωνάση θα μπουκάρει και στα σπίτια των Ελλήνων και θα τους δείξει πώς πρέπει να στολίζουν τα σπίτια τους.

Γιατί το Ίδρυμα Ωνάση ξέρει.

Γενικά, τα Ιδρύματα ξέρουν.

Και έχουν και τα χρήματα να πληρώνουν στρατιές “δημοσιογράφων” για να γράφουν και να λένε πόσο πρωτοποριακές είναι όλες αυτές οι κουλαμάρες.

Και θα μαλώνουν όλους όσοι δεν ενθουσιάζονται με την αισθητική του Ιδρύματος Ωνάση και του κρεοπωλείου.

Με το Ίδρυμα Ωνάση θα ξεχάσετε και τα μελομακάρονα. Άκου …μελομακάρονα!

Το είπε αυτή η άσκημη και φιλόδοξη κοπέλα του Ιδρύματος πως οι Έλληνες έχουν μανία με οτιδήποτε παλιό. Και το Ίδρυμα Ωνάση φέρνει το νέο.

Όσο για τις δικαιολογίες του Ιδρύματος Ωνάση και του ιδρυματικού δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη -πως τάχα μου δεν έχουν ολοκληρωθεί οι φωτισμοί-, αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί οι φωτισμοί γιατί ανάψανε τα φώτα και κατάφεραν να κάνουν έναν από τους πιο όμορφους δρόμους της Αθήνας να μοιάζει άσχημος;

Μάλλον, το σκεπτικό του δημάρχου και των πλούσιων φίλων του -όπως αυτοί του Ιδρύματος Ωνάση- είναι να κάνουν τέρας την Αθήνα τα Χριστούγεννα, ώστε μετά να μοιάζει όμορφη.

Αλλά πού να τα καταλάβει αυτά η πλέμπα;

(Με την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, σε αυτή τη χώρα πρέπει να τελειώσουμε και τα Ιδρύματα. Δεν θα μείνει θέατρο, δεν θα μείνει σκηνή, δεν θα μείνει χώρος έκφρασης που να μην ελέγχεται από αυτά τα ζόμπι. Και το τραγούδι θα ξεχάσετε με αυτούς. Τα Ιδρύματα είναι φασισμός.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.