Όχι άλλη αριστεία!

Έπαυσε η ποινική δίωξη σε βάρος του Νίκου Γεωργιάδη για το αδίκημα της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, αφού η επιστροφή στην κανονικότητα και στην αριστεία επιτρέπει την παραγραφή του κουτουπώματος των ανηλίκων.

Ο Νίκος Γεωργιάδης επωφελήθηκε από τον αντικαπνιστικό νόμο, ο οποίος προβλέπει πως, αν δεν καπνίζεις σε κλειστούς χώρους, μπορείς να τσιμπουκώνεις κάνα ανήλικο επί χρήμασι για να ξεχαρμανιάσεις, ενώ δικαιώθηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που είχε πει στον Νίκο Γεωργιάδη να κάνει υπομονή και ο κώλoς του ανήλικου θα γίνει πιο γαλανός.

Η εισαγγελέας της έδρας εξέφρασε την δυσαρέσκειά της που ήταν υποχρεωμένη να δεχθεί την παραγραφή αλλά μάλλον θα είναι καμιά βρομιάρα συριζαία που κάνει τάχα μου πως θίγεται όταν ένας άριστος συμπολίτης μας ξεκoλιάζει ένα ανήλικο.

Μετά την παραγραφή του αδικήματος της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων που φέρεται να τελέστηκε στην Μολδαβία, ο Νίκος Γεωργιάδης είναι ο επικρατέστερος για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, αν και υπάρχει η σκέψη να αναλάβει ο Νίκος Γεωργιάδης τα ασυνόδευτα ανήλικα, για να έχουν κι αυτά έναν συνοδό ώστε να αισθάνονται ασφάλεια.

“Κανένα παιδί μόνο του” λέει και ξαναλέει ο Νίκος Γεωργάδης.

Το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Νίκος Γεωργιάδης τα ασυνόδευτα ανήλικα έχει εξοργίσει την εθνική συντονίστρια Ειρήνη Αγαπηδάκη και τον εθνικό βοηθό της εθνικής συντονίστριας Απόστολο Δοξιάδη, ο οποίος ζητάει να απολυθεί ένα εθνικό γκαρσόνι του Zonar’s, γιατί, σε διαφορετική περίπτωση, αυτός θα πίνει τον καφέ του στο Da Capo γιατί είναι επαναστάτης.

Πηγές από τη Νέα Δημοκρατία εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την παραγραφή του αδικήματος του Νίκου Γεωργιάδη, με το επιχείρημα πως σε εννιά μέρες ο κώλος του ανήλικου είναι μια χαρά.

Παράλληλα, η Νέα Δημοκρατία θα περάσει νόμο που θα κατοχυρώνει το δικαίωμα στην παιδoφιλία, αφού το να πηδάς ανήλικα είναι ένα πανάρχαιο ελληνικό έθιμο αλλά καμία κυβέρνηση δεν φρόντισε να το κατοχυρώσει ως ελληνικό, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος να χάσουμε τα πνευματικά δικαιώματα σε ένα ακόμα πρωτοποριακό επίτευγμα του Ελληνισμού.

Πάντως, με αφορμή την παραγραφή του αδικήματος του Νίκου Γεωργιάδη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου, σκέφτομαι πως όλοι αυτοί οι φιλελέδες της Νέας Δημοκρατίας έχουν κάτι φάτσες που είναι σαν κωλoμπαράδες σε απόγνωση.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.