Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θα έρθεις

Γεια σου, πιτσιρίκο.
Να γράψω και κάτι για τον πόνο της μοναξιάς που βλέπεις το ταβάνι και απελπίζεσαι και δεν ξέρεις πού πας.

Βλέπεις, οι μέτριοι πάντα ανήκαν στην πλειοψηφία.

Εσύ και εγώ που τα κάναμε σκατά, οι παρεξηγημένες μεγαλοφυΐες που δεν γίναμε μέτριοι, αλλά τελικά κατώτεροι τον περιστάσεων.

Μην το βάζεις κάτω, ακόμα μπορείς να γίνεις μπάτσος, άμα είσαι κάτω από τα 30, για τους υπόλοιπους να το ρίξουμε στην αγροτιά και επιστροφή στην φύση. Αλλιώς, πολέμα το μέχρι τελευταίας γρανίτας.

Πόνος και απελπισία, ανασφάλεια, μια ανάσα λίγο φως, ρε φίλε, να πάρουμε λίγο οξυγόνο.

Τι να κάνεις, τι να πεις, “Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θα έρθεις”, διάβασα σε ένα νεκροταφείο.

Δεν είμαι και δεν είσαι ακόμα για εκεί.

Πού και πώς δεν ξέρω, αυτό που κάνει ο οικοδεσπότης –Πιτσιρίκος- είναι μια λύση, αλλά άμα έχεις σπίτι, αυτοκίνητο, παιδί και πουλί ευκίνητο, δεν φτάνει.

Αυτός –Πιτσιρίκος- είναι πολιτικός εγκληματίας και αναρχικός.

Μια γνώμη θα πω.

Επειδή πέφτουν πολλά εγκεφαλικά, καρδιακές αρρυθμίες, καρδιακές προσβολές, χοληστερίνες κλπ από τα 40-45 νομίζω ότι για όλους εμάς, μετά τα 40 που δεν μπορούμε να γίνουμε μπάτσοι, ας κάνουμε το μετέωρο βήμα του πελαργού.

Τελικά, ίσως ήταν καλή ιδέα να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα σε αυτά τα 10-20 χρόνια που μας απομένουν. Δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, ιδέες μοιράζομαι.

Αποφάσισα να γίνω ξυλουργός και αγρότης σιγά-σιγά και προτείνω και σε όλους εμάς που έχουν τον διάβολο να τους γυρίζει το μυαλό, να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα.

Βήμα–βήμα

(αλλά μην αγοράζετε εφημερίδες, όλοι πουλημένοι είναι χα)

Την αγάπη μου.

Κ.Π.

(Αγαπητέ φίλε, όπως ζουν -ή μάλλον δεν ζουν- οι άνθρωποι σήμερα, ο θάνατος θα τους ανακουφίσει. Έρχεται μεγάλη ζήλια για τους νεκρούς. Κάποιοι θα τους ζητάνε και τα ρέστα, ότη δηλαδή πήγαν και πέθαναν επειδή ήταν παρτάκηδες. Να είστε καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.