Η ιερή προεδρία της ελληνικής δημοκρατίας

Μεγάλο πράγμα η δημοκρατία, φίλε μου Πιτσιρίκο. Όχι τόσο μεγάλο όσο η Πελοπόννησος αλλά μεγάλο. Και όμορφο, ιδίως όταν αποτελεί – κατά δήλωση του επόμενου πολιτειακού άρχοντα – τιμή για το πρόσωπο της σύγχρονης γυναίκας και της δικαιοσύνης!

Και ναι έχεις απόλυτο δίκιο όταν αναφέρεσαι σε μας τους ξενιτεμένους με μια δόση ζήλιας.

Κάθε μέρα που περνά, επιβεβαιώνει όλα αυτά που χάσαμε εμείς οι δύστυχοι που εγκαταλείψαμε τον ευλογημένο τόπο και στερούμαστε τη χαρά να ζούμε ανάμεσα στον περιούσιο λαό.

Άλλωστε, ειναι αληθινά φοβερό αυτό που συμβαίνει με τους συν-Έλληνες. Αιώνες τώρα βαφτίζουν το κρέας ψάρι και το καταπίνουν αμάσητο. Από εκεί και το κόκκαλο που τους κάθεται πού και πού στο λαιμό.

Άλλωστε, η δικαιοσύνη στην Ελλάδα παραδοσιακά η μεγαλύτερη πουτάvα της χώρας.

Επίσης για κάθε Έλληνα που σέβεται το DNA του -όχι εμάς που είμαστε σκατόγυφτοι και ριψάσπιδες – όλες οι γυναίκες είναι πoυτάνες, εκτός από την μανούλα τους που είναι Αγία.

Οπότε; Όποτε η υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαρόπουλου είναι εκείνο που χρειάζεται η χώρα. Μια υποψηφιότητα γεμάτη …συμβολισμούς!!!

Βέβαια, στην χώρα αυτή τα επιχειρήματα είναι λάστιχα.

Συμβολική χαρακτήρισαν όλοι οι πρώην αριστεροί την υποψηφιότητα της Μάγδας Φύσσα που ανακοίνωσε το ΜΕΡΑ 25.

Συμβολική η πρόταση του Βαρουφάκη, υπεύθυνη η στάση του Τσίπρα να υποστηρίξει την κυρία δικαστίνα.

Όπως βολεύει δηλαδή το DNA του Συριζαίου Πασόκου.

Για να πούμε όμως και του στραβού το δίκιο, η Μάγδα Φύσσα δεν μπορεί να συμβολίσει και πολλά πράγματα σε μια χώρα που διατρέχεται οριζοντίως και καθέτως από φασιστικές συμπεριφορές και σκοταδιστικές αντιλήψεις.

Στην Ελλάδα δεν θα έπρεπε να προτείνουν για ΠτΔ άνθρωπο.

Καλύτερα μια παντόφλα ή ένα κάστανο, υπό την προϋπόθεση βέβαια να είναι ιερό.

Θα είχε πολύ μεγάλη πλάκα να ερχόταν η Μερκελ στην Αθήνα και να ανεβαινε τις σκάλες του Προεδρικού Μεγάρου για να συναντήσει μια …ιερή παντόφλα!

Και μετά να ακούγαμε τις σοβαρές αναλύσεις από τα Μπιμπισίδια και τα Σινενέδια! Κ@ύλα!

Κοιτά να δεις με τι καυλώvει ο άνθρωπος, θα σκεφτεί ίσως κάποιος.

Να πω λοιπόν ότι η κ@ύλα είναι απλά ένα σχήμα λόγου, δεν κυριολεκτώ.

Κάποια μ@λακια πρέπει να πούμε, προκειμένου να μην αναφερθούμε στα έργα και τις ημέρες της νέας προέδρου.

Να μην πούμε λέξη για τις Σκουριές, για την ακουστική αθώωση του Παπακωνσταντίνου, τις επώνυμες καταγγελίες της Ζωής Κωνσταντοπουλου για την κακοδικία στην υπόθεση Αλέξανδρου Βίννικ (Mr Bitcoin) που κρατείται χωρίς να του έχει απαγγελθεί καμία κατηγορία, εδώ και δυο χρόνια εντελως παράνομα.

Να μην πούμε λέξη! Να το βουλώσουμε! Η μάλλον καλύτερα να πούμε κι εμείς ότι η υποψηφιότητα της κυρίας δικαστίνας τιμά την σύγχρονη Ελληνίδα γυναίκα και την ελληνική δικαιοσύνη.

Nα αποδώσουμε επιτέλους τιμές σε όλες αυτές τις πουτάvες πριν φιλήσουμε τρυφερά το μέτωπο της αγαπημένης μας μανούλας. Που είναι Αγία!

Φιλια πολλά από την Εσπερία

Ηλίας

Υ.Γ.1 Η ελληνική κοινωνία βρωμάει μικροαστισμό σε ποσότητα που δεν υπάρχει πουθενά άλλου στον πλανήτη.
Υ.Γ.2 Σωστά το έθεσε ο φίλος: τα παιδιά μας μπορεί να γλυτώσουν και να μην γίνουν σκατόψυχοι μικροαστοί (σκατόψυχοι με την ελληνική έννοια του όρου).

(Φίλε Ηλία, πριν αναγγελθεί η υποψηφιότητα της Κατίνας της Δημοκρατίας, είχα γράψει “Άνδρας ή γυναίκα, ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι ένας ακόμα ξεφτιλισμένος. Γιατί μόνο ένας ξεφτιλισμένος θα δεχόταν να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας σε ένα προτεκτοράτο.”. Ηλία, ετοιμάσου για ασπασμό της δικαστίνας της Δημοκρατίας με τον Μαρινάκη. Με γλωσσόφιλο. Θα καυλώσουv οι ακρίτες και τα χωμενίδια. Ηλία, στην Ελλάδα όλα είναι συμβολικά, ιερά και ιστορικά. Στην Ελλάδα να φοβάσαι τις βραβεύσεις, τις τιμές και τους τιμητικούς τίτλους. Σημαίνουν ότι είσαι διεφθαρμένος και τελειωμένος. Να είσαι καλά, Ηλία. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.