Ο Μητσοτάκης σκοπεύει να κάνει δυο πρωταθλήματα, ώστε να βγαίνουν πρωταθλητές και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διεξαγωγή δυο πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου -Νοτίου και Βορείου Ελλάδος-, ώστε να παίρνουν το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.

Η διεξαγωγή δυο πρωταθλημάτων στην Ελλάδα -που θα αναδεικνύουν δυο πρωταθλητές- ικανοποιεί τόσο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και τον Ιβάν Σαββίδη.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν θα παίζουν μεταξύ τους στα δυο ελληνικά πρωταθλήματα, ενώ η μόνη περίπτωση να συναντηθούν θα είναι στο Champions League, αλλά κι αυτό είναι απίθανο, αφού οι ελληνικές ομάδες συνήθως παίρνουν τον πούλο στην Ευρώπη.

Το πρόβλημα με τα δυο πρωταθλήματα είναι πως θα πρέπει να μοιραστούν και τα υπουργεία.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει όλη την κυβέρνηση δική του σήμερα, οπότε δεν θέλει να την μοιραστεί με τον Ιβάν Σαββίδη.

Πιθανότητα θα δημιουργηθεί μια κυβέρνηση και στη Βόρεια Ελλάδα, ώστε να έχει μια δική του κυβέρνηση και ο Σαββίδης.

Οι άλλες ομάδες διαφωνούν με τη συμμετοχή τους στα δυο πρωταθλήματα -αφού ξέρουν από πριν πως είναι στημένα και θα τα παίρνουν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ-, οπότε ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θα αναδεικνύονται πρωταθλητές χωρίς αγώνες.

Ούτε παίκτες θα χρειάζεται να πληρώνουν ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης. Θα παίρνουν τα κύπελλα οι ίδιοι.

(Εν τω μεταξύ, δεν ξέρω αν έχετε προσέξει πως όλοι οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης -που ούτε να κλάσεις δεν μπορείς χωρίς να πάρουν θέση και να σου βάλουν χέρι- δεν έχουν πάρει χαμπάρι για την κόντρα Σαββίδη-Μαρινάκη. Έχουν άποψη για όλα, εκτός από αυτό το θέμα. Γενικά, ο Μαρινάκης -σήμερα ξεκίνησε και η δίκη για τους στημένους αγώνες ποδοσφαίρου- δεν τους συγκινεί. Ε ναι, δεν είναι και ο Σεφερλής ο Μαρινάκης. Οι πιο πονηροί κάνουν πως δεν έχουν καταλάβει πως η υπόθεση δεν αφορά το ποδόσφαιρο -“σώβρακα και φανέλες”- αλλά είναι μια βαθύτατα οικονομική και πολιτική υπόθεση. Κότες όλοι. Κοκοκοκοκο…Είναι πολλά τα λεφτά. Πολλά είναι και τα χάπατα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.