Στις 24 Μαρτίου θα γίνει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου, για να τιμηθεί ο Κόμπι Μπράιαντ

Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να μεταφέρει τον εορτασμό της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου στις 24 Μαρτίου, ώστε να τιμήσει τον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ που φορούσε τη φανέλα με το νούμερο 24.

Στην διάρκεια της παρέλασης, οι στρατιώτες μας θα φωνάζουν “Κόμπι, Κόμπι, Τούρκοι είστε ζόμπι!”, ενώ τα ελικόπτερα Απάτσι θα πετούν σε άψογους σχηματισμούς και θα πέφτουν συμβολικά σε ένδειξη τιμής και μνήμης.

Η κυβέρνηση σχεδιάζει επίσης τη μεταφορά των εορτασμών για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 στο 2024, ενώ υπάρχει η σκέψη να μεταφερθουν οι εορτασμοί το 2424, για να είναι ακόμα πιο συμβολικοί και πανηγυρικοί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να παραιτηθούν 24 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας -προς τιμήν του Κόμπι Μπράιαντ-, ώστε να διαλυθεί η Βουλή και να γίνουν εκλογές με απλή αναλογική, που ήταν και το αγαπημένο σύστημα του Κόμπι Μπράιαντ, όταν η αντίπαλη ομάδα έπαιζε ζώνη.

Παράλληλα, η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, αποκάλυψε πως θα ορκιστεί φορώντας τη φανέλα του Κόμπι Μπράιαντ με το νούμερο 24, ενώ ο Προκόπης Παυλόπουλος θα της παραδώσει φορώντας τη φανέλα που φορούσε ο Κόμπι τα πρώτα του χρόνια στο ΝΒΑ με το νούμερο 8, οπότε θα κάνουν κι ένα high five. Υο!

Η κυρία Σακελλαροπούλου -που αγαπάει πολύ τις γάτες και τα χρήματα- αποκαλύψε πως τον γάτο της τον φωνάζει Κόμπι και τον έχει μάθει να καρφώνει.

Αίσθηση έχει προκαλέσει και η δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη πως στο εξής θα γράφει το όνομά του με 24 ν, για να τιμήσει τον Κόμπι Μπράιαντ που ήταν υπέρ της ρεαλιστικής ανυπακοής και του πικ εν ρολ.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός συμφώνησαν ο μεταξύ τους αγώνας στην Τούμπα να γίνει στις 24 Φεβρουαρίου και όχι στις 23 -για να τιμήσουν τον Κόμπι-, ενώ και ο εμφύλιος πόλεμος που θα ακολουθήσει με αφορμή την δολοφονία τριών παικτών του Ολυμπιακού από το σύστημα VAR, θα είναι αφιερωμένος στον Κόμπι.

Κόμπι!!!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.