Την Έλενα Ακρίτα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα προτείνει για πρόεδρο της Δημοκρατίας την Έλενα Ακρίτα, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης -που θέλει οπωσδήποτε γυναίκα πρόεδρο- δεν βλέπει με κακό μάτι αυτό το σενάριο.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρώτησε τον Ντόναλντ Τραμπ πώς βλέπει το ενδεχόμενο να είναι η Έλενα Ακρίτα ο επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως δεν θα είχε πρόβλημα να είναι και ο Μάρκος Σεφερλής.

Η Έλενα Ακρίτα ήταν μονόδρομος για τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί η Κατερίνα Ακριβοπούλου έχει πέσει πάλι στον αγώνα αυτή την εποχή και δεν είναι διαθέσιμη.

Η περίπτωση της Έλενας Ακρίτα έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί η κυρία Ακρίτα έχει μεγάλη πέραση στους πασόκους -ειδικά στο παλιό ΠΑΣΟΚ, το ορθόδοξο-, αφού οι γονείς της ήταν φίλοι των Παπανδρέου, ενώ ο Ανδρέας Παπανδρέου την νταχτίρντιζε στα γόνατά του όταν ήταν μικρή και την νανούριζε με Ρίτα Σακελαρίου.

Και το ΚΚΕ βλέπει με συμπάθεια την Έλενα Ακρίτα γιατί όλες οι συντρόφισσες -αλλά και πολλοί σύντροφοι- παρακολουθούσαν με ευλάβεια τη “Βέρα στο Δεξί”, μια εμβληματική σειρά για τους αγώνες του ΚΚΕ.

Παράλληλα, η Έλενα Ακρίτα έχει μεγάλη πέραση και στα δεξιά σαλόνια, αφού είναι μια μορφωμένη, έξυπνη και ευαίσθητη -στα κοινωνικά θέματα- μεγαλοαστή, οπότε κομπλάρει όλους αυτούς τους ζάπλουτους ούγκανους που θα ήθελαν να μοιάζουν στην Έλενα αλλά δεν μπορούν γιατί είναι φασίστες, σκατόψυχοι και καθυστερημένοι.

Και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα ήθελε την Έλενα Ακρίτα στην θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, γιατί θεωρεί πολύ καλό μια υπάλληλός του να είναι στο ανώτατο αξίωμα της χώρας.

Για να μετρηθεί η δημοτικότητα της Έλενας Ακρίτα στο λαό του Facebook, ξέσπασε μια ντεμέκ διαδικτυακή κόντρα ανάμεσα στον Χρήστο Χωμενίδη -έναν άλλο υπάλληλο του Μαρινάκη- και στην Έλενα Ακρίτα.

Η κόντρα αφορούσε -τάχα μου- τον Θάνο Μικρούτσικο και το αν τα τραγούδια του ήταν για ψαράδες ή για εφοπλιστές, αλλά στην πραγματικότητα ήταν για να φανεί αν η Έλενα Ακρίτα είναι πιο δημοφιλής ακόμα και από τον συμπαθέστατο και καλοσυνάτο Χρήστο Χωμενίδη, ο οποίος λατρεύεται από τους Έλληνες αλλά και από ορεσίβιες φυλές στο Μεξικό.

Η Έλενα Ακρίτα θριάμβευσε επί του Χρήστου Χωμενίδη, αν και ο Χωμενίδης, όσο περνούν τα χρόνια, όλο και ομορφαίνει.

Μπορεί ο Χωμενίδης να είναι μόνο πέντε χρόνια μεγαλύτερος από την Ακρίτα αλλά μοιάζει σαν παππούς της.

Μακάρι η Έλενα Ακρίτα να είναι η επόμενη Πρόεδρος της Δημοκρατίας, για να βάλει μια τάξη σε αυτή τη χώρα και να μην μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι θέλει.

Με την Ακρίτα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα παίρνεις άδεια για να μιλήσεις.

Από τον Μαρινάκη.

(Αστεία, τα λέω. Αστεία.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.