Η κυβέρνηση διακόπτει τις “Άγριες Μέλισσες” για να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης -μετά την ακύρωση του καρναβαλιού- να διακόψει και τα γυρίσματα του σίριαλ “Άγριες Μέλισσες” για να μην διαδοθεί ο κορωνοϊός.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, οι “Άγριες Μέλισσες” αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή για την εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας, αφού σε αυτό το σίριαλ όλοι πηδιούνται αναμεταξύ τους.

Με τόσα πηδήματα που πέφτουν στις “Άγριες Μέλισσες” είναι βέβαιο πως, αν ένας ηθοποιός κολλήσει τον κορωνοϊό, θα τους κολλήσει όλους.

Κακώς αυτό το σίριαλ λέγεται “Άγριες Μέλισσες”, αφού το σωστό θα ήταν να λέγεται “Ήσαντε δυο και γαμιόσαντε”.

Μάλιστα, επειδή στο σίριαλ έγιναν πια όλα τα πιθανά φιστικώματα ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες, τώρα πηδιούνται μεταξύ τους οι άνδρες, ενώ στο σενάριο επρόκειτο να ακολουθήσουν και οι γυναίκες αλλά θα υπήρχαν και παρτoύζες και τριoλέ.

Δεν αποκλείεται μάλιστα την επόμενη σεζόν να υπάρξουν και πηδήματα με άλογα και σκυλιά, ώστε να μην βαρεθεί το κοινό που είναι σε φάση “πάλι γαμιούvται αυτοί;”.

Σε κάθε περίπτωση, το σίριαλ καβλώvει τους Έλληνες και τους κάνει να φασώνονται συνέχεια στα χωράφια αλλά και κρεμασμένοι από τα δέντρα -σαν τους πρωταγωνιστές- οπότε θα κολλήσουμε όλοι τον κορωνοϊό και θα χάσουμε τους τουρίστες.

Όσο θα διαρκεί η διακοπή των γυρισμάτων, οι ηθοποιοί του σίριαλ θα μπουν σε καραντίνα στη Σπιναλόγκα για να κουτουπώνονται ελεύθερα και να μην χάσουν τη φόρμα τους.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.