Και ο Τέρης Χρυσός στους Δελφούς με το Μητσοτακέικο

Σε μια προσπάθεια να κοπάσουν οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από τη συμμετοχή εννιά μελών της οικογένειας Μητσοτάκη στο 5o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως στους Δελφούς θα μιλήσει και ο Τέρης Χρυσός.

Με αυτό τον τρόπο, τα εννιά μέλη του Μητσοτακέικου -που επρόκειτο να βρεθούν στους Δελφούς- θα γίνουν δέκα.

Το δέκα το καλό είναι ο Τέρης Χρυσός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως ο Τέρης Χρυσός θα εξηγήσει πώς το τραγούδι του “Τάκα τάκα τάκα τα” μπορεί να αποτελέσει βασικό μοχλό εθνικής αναπτυξιακής προοπτικής.

Στους Δελφούς θα έχουμε την πρώτη κοινή εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τέρη Χρυσό και ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και από πολλά μεγάλα ΜΜΕ του εξωτερικού.

Η εμφάνιση του Τέρη Χρυσού στους Δελφούς εξηγεί και την απουσία από τους Δελφούς της Ντόρας Μπακογιάννη, που δεν θέλει να θυμάται το παρελθόν της.

Πάντως, δεν είναι αλήθεια αυτά τα συκοφαντικά που υποστηρίζουν τα γνωστά παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ· δηλαδή ότι στους Δελφούς θα βρίσκεται όλο το Μητσοτακέικο.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, θα λείπουν από τους Δελφούς πολλά μέλη του Μητσοτακέικου.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.