Κυριάκο Μητσοτάκη, έχεις χρέος να διορθώσεις μια τεράστια αδικία

Το βίντεο με την βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, να μην μπορεί ούτε καν να διαβάσει την ομιλία της στη Βουλή έγινε viral, οι πάντες απορούσαν πώς γίνεται μια εκλεγμένη βουλευτής να διαβάζει συλλαβιστά, αλλά, ταυτόχρονα ήρθε στην επιφάνεια ένα ακόμα σκάνδαλο του παρελθόντος, που παίρνει θέση δίπλα στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και την χρεοκοπία της χώρας.

Η Κατερίνα Μονογυιού πήρε μέρος το 2003 στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία και βγήκε Miss Beauty.

Είναι προφανές πως σε αυτα τα καλλιστεία έγινε μια τεράστια αδικία.

Δεν είναι δυνατόν να μην βγάζεις Σταρ Πελοπόννησος 2003 την κυρία που βγήκε Β΄ Μις Γιάνγκ Πελοπόννησος 2003.

Η αδικία βγάζει μάτι. Κοιτάξτε και την επόμενη φωτογραφία.

Δεν είναι η πιο όμορφη και με το πιο ωραίο σώμα η Β΄ Μις Γιάνγκ Πελοπόννησος 2003; Θα με τρελάνετε;

Αλλά φαίνεται από τον τρόπο που δόθηκαν οι τίτλοι, ο σεξισμόs που υπάρχει ενάντια στις μελαχρινές και τις κοντούλες. Τα πρώτα βραβεία τα πήραν οι ξανθές και οι αλόγες.

Βέβαια, το 2003 είχαμε ΠαΣοΚ και Σημίτη στην κυβέρνηση.

Και τι είναι οι πασόκοι;

Συριζομαδούροι με γραβάτες.

Είναι βέβαιο πως, αν ήταν κυβέρνηση το 2003 η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Β΄ Μις Γιάνγκ Πελοπόννησος 2003 θα είχε αναδειχθεί Σταρ Πελοπόννησος 2003.

Θα είχε θριαμβεύσει από τότε η αριστεία.

Και είναι βέβαιο πως σήμερα η Β΄ Μις Γιάνγκ Πελοπόννησος 2003 θα είχε εκλεγεί βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ μπορεί να είχε γίνει ακόμα και υπουργός. Εγώ, πάντως, θα της το έδινα το υπουργείο.

Ποιος ξέρει τι απέγινε αυτή η πανέμορφη κοπέλα;

Ίσως, να απογοητεύτηκε και να μετανάστευσε στο εξωτερικό. Από τα καλλιστεία της Πελοποννήσου το 2003 ξεκίνησε το brain drain.

Καλώ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να διορθώσει την αδικία που είχε γίνει στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία 2003, σε βάρος της κυρίας που αναδείχθηκε Β΄ Μις Γιάνγκ Πελοπόννησος 2003.

Να απονεμηθεί στην Β΄ Μις Γιάνγκ Πελοπόννησος 2003 το βραβείο Σταρ Πελοπόννησος 2003.

Ποτέ δεν είναι αργά να διορθώσεις μια αδικία.

Και να στείλεις το μήνυμα σε χιλιάδες ξενιτεμένους Έλληνες πως στην Ελλάδα επέστρεψαν η αξιοκρατία και η κανονικότητα.

(Είναι πολύ ωραίο ότι σήμερα υπάρχουν εκπομπές στην τηλεόραση που μπορούν να πάνε οι κοπέλες που θέλουν να κάνουν καριέρα στις βίζιτες, ώστε να γίνουν γνωστές και να ανεβάσουν το κασέ τους, οπότε δεν χρειάζεται να τρέχουν στα καλλιστεία. Δεν αναφέρομαι στις κυρίες των Πελοποννησιακών Καλλιστείων 2003. Όχι, μιλάω για κάτι άλλες που ξέρω.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.