Άκρως εμπιστευτικό

Πιτσιρίκο καλησπέρα,
κανονικά αυτά που θα σου γράψω θα έπρεπε να τα κάνω podcast για να μη τα μάθουν όλοι, αλλά έχει χάρη που είμαι καλός άνθρωπος.

Σύμφωνα με αποκλειστικά πληροφορίες που εξασφάλισα για το μπλογκ σου, μετά από συνομιλίες με ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά, μου αποκάλυψαν το σχέδιό τους για να σωθεί η πατρίδα μας.

Όλος ο πλανήτης λέει πως ο κορωνοϊός ξεκίνησε από την Κίνα, σωστά;

Λάθος, γατάκια! Η πραγματικότητα είναι πως δημιουργήθηκε σε ένα εργαστήριο που γίνονται μυστικά πειράματα του Ρουβίκωνα, σε μια πρωτοποριακή για τα παγκόσμια χρονικά ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα) με την ΚΥΠ στην Κορώνη.

Μόλις δημιούργησαν οι Έλληνες αναρχικοί επιστήμονες τον θανατηφόρο ιό, τον έστειλαν με τον καλύτερο μυστικό πράκτορα της υπηρεσίας, τον Μπάμπη, για ξεκάρφωμα στην Κίνα, τον αμολησαν εκεί και μετά απλώς περίμεναν να φτάσει -όπως άλλωστε το είχαν προβλέψει- και στη χώρα μας. Το timing είναι η σημαντικότερη παράμετρος. Όλα έπρεπε να γίνουν λίγο πριν το Πάσχα.

Με το πού ανακοινώθηκε το πρώτο κρούσμα, είχε μπει το σχέδιο για την εκ των έσω ανατροπή του συστήματος αυτόματα σε εφαρμογή. Η σκέψη ήταν πολύ απλή.

Ποιός φταίει για την κατάσταση που έχει βρεθεί ο περιούσιος λαός;

Οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Ποιοι ψήφισαν τις κυβερνήσεις αυτές;

Διαχρονικά και κυρίως οι γεροντότεροι που είναι και γερά σκαριά κι έχουν και τον απέθαντο· καλά κι άλλοι τις ψήφισαν, αλλά δεν μας απασχολεί στην προκειμένη υπόθεση εργασίας.

Πρέπει λοιπόν να βγουν από τη μέση.

Τι κάνουν αυτοί το Πάσχα;

Πάνε εκκλησία και κοινωνάνε γιατί ίσως και να είναι η τελευταία τους φορά, οπότε μη χάσουν και την κράτηση για τον παράδεισο.

Ποιοι άλλοι πάνε εκκλησία και κοινωνάνε κιόλας γιατί είναι και πολύ γαμάτοι χριστιανοί;

Κάτι Ελληνάρες απευθείας απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου, του Κολοκοτρώνη και του Σωκράτη, πολιτικοί, και γενικά η λέρα.

Οι παπάδες τώρα, για να μη χάσουν την πελατεία αυτές τις άγιες μέρες, λένε στα πρόβατα “πίστευε και μη ερεύνα” κι ο ιός δεν κολλάει με το κουταλάκι, βγαίνει και καμιά αγάμητη λοιμωξιολόγος στα κανάλια λέει τα ίδια, το ποίμνιο το τρώει αμάσητο και χωρίς να το ξέρουν πάνε το σχέδιο στο τελικό του στάδιο.

Στατιστικά μιλώντας ένα μεγάλο ποσοστό όσων πάνε εκκλησία κι ιδιαίτερα όσων κοινωνήσουν θα κολλήσουν, κάτι φιλιά για χρόνια πολλά σε φίλους και συγγενείς που λογικά παρόμοια μυαλά θα κουβαλάνε, γίνεται η κέντα, ψοφάνε -μπορεί να έχουμε βέβαια και καμιά παράπλευρη απώλεια κανενός κανονικού ανθρώπου αλλά δε γ@μιέται- δεν ψηφίζουν στις επόμενες εκλογές, στις οποίες κατεβαίνει σύσσωμο κι ενωμένο το αναρχικό κίνημα κάτω από την “ομπρέλα” του Ρουβίκωνα, τους ψηφίζουμε εμείς οι προοδευτικοί αριστεροί που είμαστε πλέον πλειοψηφία κι έτσι παίρνουμε πίσω τη χώρα μας χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

Κ.

Υ.Γ.1 Έχετε δει ποτέ παπά να κοινωνεί;

Υ.Γ.2 Στο πιο αισιόδοξο σενάριο, μετά τις εκλογές μας βομβαρδίζουν Τούρκοι, Γερμανοί κι Αμερικανοί και ισοπεδώνουν τη χώρα. Στην περίπτωση αυτή θα σου σταλεί mail με συντεταγμένες μιας καβάτζας σε μια σπηλιά στον Υμηττό το οποίο μπορείς να προωθήσεις σε όποιον εσύ κρίνεις πως μπορεί να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση της πατρίδας μας. Να κρατάνε μια ελιά κι ένα αμπέλι. Ή μια σημαία του ΠΑΣΟΚ. Το καράβι θα το φέρω εγώ. Θα λέγεται NOOR 2.

(Αγαπητέ φίλε, είστε στο σωστό δρόμο. Συνεχίστε. Να είστε καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.