Απαγορεύεται από αύριο το χειροκρότημα στα μπαλκόνια

Μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας, αναστάτωση έχει προκαλέσει στους Έλληνες η νέα απόφαση της κυβέρνησης που απαγορεύει το χειροκρότημα στα μπαλκόνια.

Πολλοί Έλληνες εκφράζουν την οργή τους γιατί το χειροκρότημα στα μπαλκόνια ήταν πια η μόνη τους ψυχαγωγία· εκτός, βέβαια, από τα διαγγέλματα του Μητσοτάκη και τις ψαλμωδίες του Τσιόδρα ο οποίος έχει αναστατώσει πολλές καυλοπυρέσσουσες ηλικιωμένες στα βόρεια προάστια που τον βλέπουν να αναλύει τα κρούσματα του κορωνοϊού και νιώθουν το στομάχι τους να σφίγγεται και τις ρώγεs τους να σκληραίνουν.

Αν κάποιος θέλει να χειροκροτήσει οπωσδήποτε στο μπαλκόνι του, θα πρέπει να συμπληρώσει ένα έγγραφο, όπου να εξηγεί με λίγες λέξεις, γιατί θέλει να χειροκροτήσει.

Το έγγραφο θα πρέπει να ταχυδρομηθεί, να εξεταστεί από μια ειδική επιτροπή και σε ένα μήνα θα γνωρίζετε αν το αίτημά σας έχει εγκριθεί, ώστε να μπορέσετε να χειροκροτήσετε ελεύθερα.

Επίσης, θα μπορούν οι πολίτες να στείλουν ένα SMS στο 69069, όπου θα πρέπει να αναφέρουν πότε θα χειροκροτήσουν, πόσο θα διαρκέσει το χειροκρότημα, πόσα παλαμάκια θα χτυπήσουν και ποιον θα χειροκροτούν.

Η απαγόρευση των χειροκροτημάτων μπορεί να είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι γιατί του Έλληνα μπορείς να του κόψεις τα πάντα αλλά όχι το χειροκρότημα στο μπαλκόνι.

Το τραγούδι στο μπαλκόνι δεν έχει απαγορευτεί ακόμα, οπότε εκμεταλλευτείτε το και τραγουδήστε μέχρι να πέσετε ξεροί ή να πέσετε από το μπαλκόνι και να ησυχάσετε για πάντα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.