Είναι αυτό δυο μέτρα απόσταση, κύριε Μητσοτάκη;

Αγαπημένε πιτσιρίκο, είναι αυτό 2 μέτρα απόσταση;
(Από την σημερινή παραλαβή στο αεροδρόμιο 13,5 εκ. χειρουργικών μασκών από την Κίνα, δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση.)

Όχι δεν είναι…

Ο Κικίλιας, ως γνωστόν, έχει ύψος 2 μέτρα ακριβώς.

“Φρένο στους επικίνδυνα ανεύθυνους”.

Δεν πάει άλλο!

Κλείστε το αεροδρόμιο με σιδερένια κιγκλιδώματα!

Και μην πει κανείς ότι αυτοί είναι πολιτικοί και εργάζονται. Η παραλαβή μασκών από το αεροδρόμιο δεν είναι δουλειά του Πρωθυπουργού.

Με εκτίμηση

Ανδρέας

Υ.Γ. Σε έχουν αποκόψει από τα πλοία για τα νησιά. Τώρα εγώ ζητώ να κλείσουν τα αεροδρόμια. Όλοι εναντίον σου.

(Αγαπητέ Ανδρέα, όπως είναι ο Μητσοτάκης και ο Κικίλιας δεν τους πλησιάζει ούτε η αρρώστια. Δεν κινδυνεύουν αυτές οι σκατόφατσες. Πάντως, πάει το δούλεμα σύννεφο. Αλλά το τραβάει και ο οργανισμός των Ελλήνων που θεωρούν τον Μητσοτάκη παγκόσμιο ηγέτη και έχουν κ@βλώσει ομαδικά με ένα ψάλτη που έχει εφτά παιδιά. Καλά, σε δυο μήνες θέλω να δω τι θα λένε οι Έλληνες. Ξέρω τι θα λένε αλλά αυτοί δεν ξέρουν ακόμα. Ανδρέα, με έχουν αποκόψει από τα νησιά αλλά πρόσεξε τι θα κάνω τις επόμενες ημέρες. Θα το είχα κάνει ήδη αλλά δεν προλαβαίνω από τα μέιλ που πέφτουν βροχή. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.