Λίγος παράδεισος! (Ζάκυνθος)

Γεια σου φίλε μου πιτσιρίκο. Κατανοώντας πώς νιώθεις που δεν είσαι σε ένα νησί
και χωρίς να θέλω να σε κουράσω πάρα πολύ, είπα να σου στείλω μερικά βιντεάκια από την Ζακυνθάρα μας, για να ξεφύγεις λίγο.

Αν και εγώ, όπως σχεδόν όλο το νησί, ασχολούμαστε με τον τουρισμό, φέτος έχω μια απίστευτη χαρά που θα έχω όλο το νησί για πάρτη μου, χωρίς τουρίστες. Άντε το πολύ-πολύ να δουλέψουμε κάνα μήνα τον Αύγουστο για να μην πεθάνουμε της πείνας.

Πολλά φιλιά!

Γιάννης

(Έλα ρε πατρίδα, γ@μώ τον Άγιο!!! Γιάννη, να είσαι καλά. Με έχουν τρελάνει όλοι με τα ψυχολογικά τους με τον κορωνοϊό. Γέμισε η Ελλάδα Μάρθες Βούρτσες. Και εσύ μου στέλνεις Ζάκυνθο! Είδα τα βίντεο και κόντεψα να φτάσω στο ταβάνι από τη χαρά μου. Φέτος, στη Ζάκυνθο, θα κάνουμε και μπάνια σε παραλίες που δεν πηγαίναμε πια γιατί ήταν τίγκα στους τουρίστες. Γιάννη, σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.