Λαλείς να έχουν δίκαιο;

Κουμπάρε πιτσιρίκο γειά σου
Πλύθου τζε να πλύθεις, μία με τα αντιβακτηριακά τζε μιαν με τα αντισηπτικά τζέλια, κοντέφκουν να ξιπετσιστούν τα σχιέρκα μας.

Παρά τα μέτρα, που προληπτικά πάρθηκαν από τους κυβερνώντες κατά του ιού, από την περασμένη Κυριακή που βρέθηκε το πρώτο κρούσμα, τώρα είμαστε στα δέκα, δυστυχώς τζαι μεις μπήκαμε, στη μετά Κορωνοϊόν εποχή και παράλληλα στον αστερισμό του κανιβαλισμού.

Το κλείσιμο των οδοφραγμάτων για να μην κολλήσουμε από τους Τούρκους τζαι τους βρωμιάρηδες, ξιμαρισμένους μετανάστες δεν απέδωσε.

Μας ήρτε που τζαμαί που εν το περιμέναμεν, που το πεντακάθαρον τζε απο-στειρωμένον Ηνωμένον Βασίλειον.

Τόση προστασία.

Το πρώτο κρούσμα έτυχε να εντοπιστεί σε γιατρό καρδιολόγο και δεν φαντάζεσαι τι έγινε.

Πέσαν απάνω του τα αρπαχτικά και τον κατασπάραξαν. Στη πυρά έλλειψε να τον ρίξουν.

Ανθρωποφαγία κανονική. Το καλύτερο που άκουσε ο άνθρωπος, σάμπως και επίτηδες κόλλησε, ήταν το ανεύθυνος μην πω τα χειρότερα που του σύραν.

Ευτυχώς, δόξα τω θεώ, έχουμε τζαι μείς στη μεγαλόνησο, κάμποσους πανέξυπνους. Το καλό τους είναι ότι με τη συμπεριφορά τους, κάμνουν μας τζαι γελούμε, μάλλον να κλαίμε έπρεπε, στις δύσκολες αυτές ώρες που περνάμε σε τούντον τόπο.

Πήρε μια κυρία στη τηλεφωνικήν γραμμήν που δημιουργήθηκεν για βοήθειαν γι΄ όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον ιόν τζαι ρώτησε:

“Μπορώ, τωρά που είμαι σπίτιν να τυλίξω κουπέπια (ντολμαδάκια) τζαι να τα μαειρέψω εν θα μολυνθώ;”

Kαι μία άλλη Κατίνα, αρχοντοχωριάτισσα αυτή, πήρε και κρατούσε απασχολημένη την γραμμή και την στερούσε από κάποιο που είχε πραγματικό πρόβλημα, για να μάθει
“Αλόου, εγόρασα κάτι βιολογικά που γράφου πάνω Made in Italy, αν τα φάω εν να πιάσω Κορωνοϊό;”

Τέτοια παράνοια!

Τα χειρότερα είναι, όμως, ότι κάποιοι μας είπαν και τα εξής που επροβλημάτισαν με:

“Ο κορωνοϊός κατασκευάστηκε όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά για να καταστρέψει τον Ελληνισμό.”

Λες να ‘χουν δίκαιο, φίλε πιτσιρίκο, αυτοί που τα λένε αυτά και μήπως εγώ, είμαι βαθιά νυχτωμένος;

Μήπως οι σατανικοί επιστήμονες (Εβραίοι πάντα) που εκάμαν τούτον τον ιόν, εν κάμνουν τάχα οικονομικά παιγνίδια για να καταστρέψουν την Κίνα, αλλά μοναδικός τους σκοπός είναι, ο αφανισμός μας;

Δεν μ΄ έφτανεν το άγχος μου με τον ιόν, εβάλαν μου τζαι τα υπαρξιακά τζαι κοντέφκω να πελλάνω, φίλε μου καλά τζαι κραθκιούμαι.

Πάντως, τα μέτρα που πάρθηκαν για να περιοριστεί ο ιός και μπήκαν ήδη σε εφαρμογή, δείχνουν καθαρά τους σκοπούς τους που είναι χίλια τοις εκατό, ανθελληνικοί και έχουν σαν μοναδικό τους στόχο την καταστροφή μας.

Θέλουν παντοιοτρόπως να εξαφανίσουν οτιδήποτε Ελληνικό.

Τα σατανικά τους σχέδια άρχισαν να εκδηλώνονται. Κτυπούν λυσσαλέα αυτό που μας κρατάει στον αιώνα τον άπαντα ζωντανούς, το ΄΄Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια΄΄.

Πρώτα μας έκοψαν τις παρελάσεις και μετά μας έκλεισαν τα σχολεία.

Σιγά σιγά αρχίσαν να βάζουν χέρι και στις εκκλησίες μας.

Μέχρι και αυτός ο Κουλής που δεν τον είχα ποτέ σε υπόληψη, αλλά πάντα πίστευα ότι είναι Έλληνας αρτσιάτος, ανερυθρίαστα στο διάγγελμα του μας είπε “ό,τι ισχύει για τις δημόσιες συναθροίσεις, ισχύει και για τις εκκλησίες μας”.

Τι θέλει να μας πει ο εξορκιστής;

Μήπως, κακό χρόνο να ΄χει, θέλει να κλείσει και τις εκκλησιές μας;

Όλα ίσα τα κάνε ο αθεόφοβος! Τα σκυλάδικα ένα με τις εκκλησίες μας!

Ρε, μήπως μετενσαρκώθηκε ο Ανδρέας μέσα του, τέτοιο σοσιαλισμό ούτε ο Παπανδρέου δεν τον είχε.

Το καλό σε μας δακάτω στην Κύπρον, είναι ότι δεν τολμήσαν ούτε καν να μιλήσουν για τα θεία. Απεναντίας, επιτρέπονται οι συναθροίσεις μέχρι 75 άτομα, άλλο παρανοϊκό αυτό. Αν είναι 76 πεθαίνεις.

Βλέπω τους αγίους πατέρες έξω από τις εκκλησίες να κάνουν face control μετρώντας κεφάλια και ραντίζοντας τους ευλογημένους Εβδομηκονταπέντε που θα καταφέρουν να μπουν στους ναούς, κάτι σαν Black Friday, με αγιασμό και μπούκωμα με αντίδωρο για το καλωσόρισμα.

Καταλαβαίνετε νομίζω ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και για το μόνο που είμαι σίγουρος, είναι ότι η βλακεία είναι αυτή που παράγει όλα τα κακά μαζί και τον ρατσισμό.

Γι΄ αυτό, αποφεύγετε επιμελώς τους βλάκες και τους ρατσιστές που σας απομυζούν άσκοπα ενέργεια.

Και επειδή η σωστή αντιμετώπιση και προστασία από τον ιό, απαιτεί πρώτιστα καλή υγεία, καλό και σοφό είναι να τους αφήσετε όσο μακριά γίνεται από κοντά σας.

Το τελικό σημάδι, πάντως, έχετε τον νουν σας συμπατριώτες, για τον αφελληνισμό μας δεν θα ΄ναι οι πεντάλφες και τα 666, αλλά θα ΄ναι όταν μας κόψουν σύριζα -από ρίζας, καμία σχέση με τον Τσίμπρα- το ποδόσφαιρο.

Άρχισαν να φαίνονται ήδη τα πρώτα σημάδια. Τυχαίο δεν νομίζω, η αρρώστια του προέδρου γίγαντα Μαρινάκη και οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών που διεξάγονται τελευταία.

Όλα τα έχουν σχεδιάσει οι ακατανόμαστοι, είναι να μεν προβληματίζουμαι με τούτα ούλα, ρε κουμπάρε πιτσιρίκο.

Γρηγορείτε αδέλφια!

Υπομονήν και να προσέχετε που τα σημάθκια.

Αναξαγόρας που την Κύπρον.

Υ.Γ. Και κάτι αισιόδοξο που την μάνα μου, που μόνο την πανδημία της χολέρας του 19ου αιώνα, δεν έχει περάσει στη ζωή της. Μου είπε το εξής καθησυχαστικό για τον ιό: “Μεν τους ακούεις γιέ μου τούτους ούλους, τούτοι κάμνουν τον ψύλλο κάμηλο, μεν φοάσαι, εν να περάσει τζε τούτον, κάτσε κάτω να φάμεν τωρά τζαι κανεί”.

(Κουμπάρε Αναξαγόρα, φοούμαι ότι με τον κορωνοϊόν εγίνηκεν πολύς πασιαμάς για το τίποτα. Κουμπάρε, εδώ οι πουστοκαλαμαράες μαζέφκονται στα roundabouts. Εν ηξέρω κατά πόσον αυτό εννα βοηθήσει τον κορωνοϊόν να grow. Anyway. Φιλούθκια.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.