Ο ιός μου ανέβασε την ψυχολογία!

Πιτσιρίκο καλησπέρα!
Είμαι πολύ χαρούμενος με την έλευση του ιού.
Κατ’ αρχάς, θα αργήσω πάααααααρα πολύ να βρω δουλειά, καθότι είμαι ηλεκτρολόγος και ο κλάδος μου θα πάει κατά διαόλου. Οπότε, παύω να είμαι δούλος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δεύτερον έχω αρχίσει και γελάω πάρα πολύ.

Γελάω πολύ με τους καθυστερημένους που ακόμα ακολουθούν τηλεπερσόνες, γκαίουλες παρουσιαστές και κάθε λογής τηλεσκουπίδι που κάνουν υποδείξεις από τις μπαλκονάρες τους και λένε στον κόσμο να κλειδαμπαρωθεί στο σπίτι του.

Γελάω γιατί από χειμώνα όλοι αυτοί οι ανθυποσελέμπριτις θα διαφημίζουν σκευάσματα βιταμίνης D, λόγω έλλειψης έκθεσης στον ήλιο και θα τα κονομάνε.

Γελάω πολύ με τους ετοιμοθάνατους φιλελέδες που τώρα που ο χάροντας τους χτυπάει την πόρτα αρχίζουν να στρογγυλεύουν τις γωνίες τους για το δημόσιο σύστημα υγείας.

Γελάω πολύ με τους γεννημένους εσώκλειστους συμπολίτες μας που με αφορμή το Μένουμε σπίτι -καθόλου τυχαία η επιλογή Σπύρου Παπαδόπουλου στο διαφημιστικό, άλλωστε με αυτόν την βγάζανε κάθε Σάββατο βράδυ- κάνουν τον μπάτσο στα social και βρίζουν τον οποιοδήποτε τολμά να κάνει αυτό που έκανε όλη του τη ζωή. Ηρεμήστε, παιδιά, εμείς βγαίναμε και προ εποχής κορονοϊού.

Γελάω πολύ με όλους αυτούς που ξεκινήσανε τις νουθεσίες και τις συμβουλές του στυλ “καιρός να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα , να ανακαλύψουμε τις πραγματικές αξίες της ζωής και να έρθουμε πιο κοντά σε ανθρώπους που αγαπάμε και έχουμε παραμελήσει”.

Φαντάσου τι σκατάδες ήταν όλα αυτά τα χρόνια που δε νοιάζονταν για τους δικούς τους ανθρώπους.

Γελάω πολύ ακόμα που έχουν αρχίσει πάλι δειλά δειλά αυτές οι πολιτικοοικονομικές αναλύσεις που κάναμε παλιότερα χρόνια και τίποτα δεν άλλαξε…αναλύσεις αναλύσεις αναλύσεις, και βαρύγδουπες ανακοινώσεις για επερχόμενη επανάσταση του στυλ “μετά θα λογαριαστούμε” κλπ.

Απλά, θα περιμένουν την ώρα και το μέρος που θα υποδείξει η ΓΣΕΕ.

Θα ήθελα να σου γράψω και αλλά πράγματα αλλά μόλις γύρισα σπίτι.

Ξεκίνησα από τα κάτω Πατήσια έφτασα Άλσος Φιλαδέλφειας, μπήκα παράνομα μέσα και οι μπάτσοι που είχαν αράξει με το περιπολικό στο κέντρο μας έδιωχναν προς τα πέριξ του άλσους.

Οπότε δε θα συμπεριλάβω φωτογραφίες και σταματώ να γράφω γιατί περπάτησα 3 ώρες και πάω να φάω τα ωραία μου γεμιστά, γιατί το στομάχι έχει φτάσει στην κοιλιά.

Ελπίζω να πρόλαβες να διαβάσεις το κείμενό μου, και στο επόμενο mail να σου επισυνάψω τις φωτογραφίες μου από το άλσος και τις αγαπημένες μου αδέσποτες γάτες!

Άντε γειαααα!

Δημήτρης

(Αγαπητέ Δημήτρη, δεν είσαι ο μόνος που γελάει αυτή την εποχή. Έχουμε ξεσκιστεί όλοι στα γέλια. Εν τω μεταξύ, όσο πιο “σοβαροί” γίνονται οι κυβερνώντες και οι ειδικοί τόσο πιο πολύ γέλιο πέφτει. Καλά, οι σκουπιδάνθρωποι της τηλεόρασης που ψάχνουν ακόμα κάμερες από τα σπίτια τους -μπας και τους δώσει κάποιος σημασία- είναι για τρελό γέλιο. Να δεις που θα μας λείψει η καραντίνα. Τέτοιο γέλιο δύσκολα θα επαναληφθεί. Μακάρι να είχαμε τρεις πανδημίες τον χρόνο, για να την περνάμε φίνα. Τώρα που είσαι ελεύθερος χωρίς δουλειά, να το κρατήσεις. Είναι τέλεια φάση. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.