Ο κορωνοϊός θα σκοτώσει πάνω από ένα εκατομμύριο ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας

Πανικό έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση η εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα, αφού ο κορωνοϊός πλήττει κυρίως τους ηλικιωμένους, οπότε θα ξεπαστρέψει πολλούς ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας.

Οι ηλικιωμένοι που ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία θεωρούνται ήδη με το ένα πόδι στον τάφο, αφού έχουν και τη συνήθεια να πηγαίνουν στην εκκλησία, οπότε είναι θέμα χρόνου να πιούν την Θεία Κοινωνία και να τα τινάξουν.

Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει πως είναι εκείνοι οι μητροπολίτες που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ που λένε ότι δεν κολλάς τον κορωνοϊό με την Θεία Κοινωνία, ώστε να πάνε να μεταλάβουν όλα τα γεροσάψαλα της Νέας Δημοκρατίας και να τα κακαρώσουν.

Το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας προσπαθεί να πείσει τους ηλικιωμένους ψηφοφόρους του κόμματος να μην βγαίνουν από το σπίτι τους, ώστε να μην αρρωστήσουν, αλλά ο δεξιός ο γέρος δεν κρατιέται με τίποτα μέσα στο σπίτι γιατί είναι και περίεργος.

Τούτου δοθέντος, η Νέα Δημοκρατία παροτρύνει τους ηλικιωμένους ψηφοφόρους του κόμματος να συναντούν ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και να τους αγκαλιάζουν και να τους φτύνουν, για να αρρωσταίνουν κι αυτοί και να ψοφάνε.

Από τον κορωνοϊό υπολογίζεται πως θα πεθάνουν τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ηλικιωμένοι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, ενώ, μόλις γίνει γνωστό πως ο ιός σκοτώνει κυρίως δεξιούς, θα λακίσουν και οι υπόλοιποι για να σωθούν.

Σε μια προσπάθεια να αναπληρώσει ένα ποσοστό των ψηφοφόρων από τα χούφταλα που θα τα τινάξουν από τον κορωνοϊό, η Νέα Δημοκρατία σκοπεύει να δώσει τα χρήματα που θα εξοικονομήσει από τις συντάξεις των νεκρών δεξιών συνταξιούχων ως επιδόματα στους νέους ψηφοφόρους, για να ψηφίσουν την Νέα Δημοκρατία και να εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.