Survivor με Έλληνες και Πρόσφυγες θα παρουσιάσει το Mega

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που είχε το κυβερνομιντιακό σόου του Έβρου με την εισβολή των βρομιάρηδων λαθρομεταναστών που είχαν μεταμφιεστεί σε βρομιάρηδες πρόσφυγες, το Mega αποφάσισε να παρουσιάσει Survivor με ομάδα Ελλήνων και ομάδα Προσφύγων.

Η ιδέα για το Survivor Ελλήνων-Προσφύγων ήταν του Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος όχι μόνο κάτάφερε να κάνει φίρμες κάτι απίθανους τύπους σαν τον Νίκο Ευαγγελάτο αλλά είναι ικανός να σε καθηλώσει μπροστά στην οθόνη και να σου παρουσιάζει πόλεμο σε απευθείας μετάδοση, να κάνει διακοπή για διαφημίσεις, να σου πετάει μια ξανθιά κρεβατογεμίστρα με όλη την κωλοχωρίστρα απέξω να σου πει τι καιρό θα κάνει στο μέτωπο, και μετά να κάνει ζωντανή σύνδεση με φαντάρο που είναι στα χαρακώματα και θέλει να μιλήσει με την γκόμενά του στο τηλέφωνο όχι για να καβλαντίσει αλλά για να του πει τι έγινε στα τελευταία επεισόδια στις “Άγριες Μέλισσες”· ο Σταμάτης Μαλέλης δεν είναι ότι ξέρει τηλεόραση -άλλωστε, η τηλεόραση είναι μια μ@λακία και μισή- αλλά ξέρει πάρα πολύ καλά πόσο καθυστερημένοι είναι οι Έλληνες.

Με το πού είδε ο Σταμάτης πόσο σουξέ είχε στους βλαμμένους Έλληνες η σούπα-εισβολή των μεταναστοπροσφύγων στον Έβρο, έκανε αμέσως πρόταση στον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Πεϊνιρλί για το νέο Survivor.

Το Survivor Ελλήνων-Προσφύγων θα διεξαχθεί στη Μυτιλήνη, ώστε να είναι πολύ ρεαλιστικό αλλά να κάνει και ο Σταμάτης Μαλέλης τα μπάνια του στον τόπο καταγωγής του, που τον έχουν φάει οι τηλεοράσεις και όλες αυτές οι ανοησίες.

Οι Έλληνες θα κυνηγάνε τους Πρόσφυγες σε πλαγιές και σε παραλίες, ενώ οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις θα προσπαθούν να σώσουν τους πρόσφυγες -για να μην βρεθούν χωρίς δουλειά- και διάφορα φασισταριά θα κυνηγούν κι αυτά τους πρόσφυγες για να τους ξεκοιλιάσουν.

Στην ομάδα των Προσφύγων θα συμμετέχουν τρεις βρομερές έγκυες από τη Συρία που οι Έλληνες παίκτες θα τις λένε “ξεκωλιάρεs και ψωλoτσακίστρες”, ενώ θα τους κάνουν και πατητές, για να χάσουν το μωρό ή ακόμα και για να ψοφήσουν για να ξεβρομίσει η όμορφη Λέσβος.

Από την ομάδα των Προσφύγων ξεχωρίζει ο Κανίβαλος, ένας βρομιάρης Αφγανός που έτρωγε βρομιάρικα παιδάκια στην βρομερή Καμπούλ, ενώ θα υπάρχουν και τρεις βρομεροί Ταλιμπάν που δεν τους έχει πλησιάσει άνθρωπος εδώ και δέκα χρόνια από την πολλή μπόχα.

Από την ελληνική ομάδα ξεχωρίζουν ο Φαήλος Βορίδης, ο Άδωνις Μπόγδανος, ο Σάββας Καλεντερίδης, ο Χρήστος Χωμενίδης και η Έλενα Ακρίτα που έχει βαλθεί να ανακαλύψει όποιον βλαμμένο υπάρχει στο Facebook για να ξεκινήσει ανένδοτο αγώνα “Ή εμείς ή αυτοί” -θερίζει μάλλον η πλήξη στη Φιλοθέη- αλλά μπορεί “αυτοί” να είναι οι φασίστες αλλά η Έλενα δουλεύει σε ΜΜΕ του Μαρινάκη, και μπορεί στο “εμείς” η Έλενα να εννοεί και τον Μαρινάκη -που δεν έχει καμία σχέση με τους φασίστες, αλίμονο-, άρα ένα μέρος του κοινού δεν θα ταυτιστεί ούτε με το “αυτοί” ούτε με το “εμείς”, οπότε θα ήταν καλό να υπάρξει και μια τρίτη επιλογή που να λέγεται -για παράδειγμα- “άγαμες θυγατέρες”, ώστε να βρούμε καταφύγιο κι όλες εμείς οι καψερές που δεν θέλουμε ούτε τους φασίστες, ούτε τους Μαρινάκηδες αλλά ένα καλό παλικάρι της σειράς μας, για να μας στεφανωθεί, να νοικοκυρευτούμε και να μη μας λένε παστρικές οι γειτόνισσες.

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του νέου Survivor θα είναι όταν οι Έλληνες θα προσπαθούν να βουλιάξουν ή ακόμα και να κάψουν τις βάρκες με τους πρόσφυγες, αλλά εκεί ο Σταμάτης Μαλέλης -που είναι μεγάλη πουτάvα- θα κάνει διάλειμμα για διαφημίσεις, για να μένουμε με την αγωνία αν θα καούν ζωντανοί οι βρομιάρηδες οι πρόσφυγες.

Η έναρξη του Survivor Ελλήνων-Προσφύγων θα γίνει την 25η Μαρτίου, όπου συμπληρώνονται 199 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821, οπότε οι Έλληνες θα φάνε μπακαλιάρο σκορδαλιά και θα ξεσκίσουν τους Πρόσφυγες που θα είναι νηστικοί επειδή η μόνη επιλογή που θα έχουν για φαγητό είναι το χοιρινό και αυτό δεν το τρώνε αυτοί οι βρομιάρηδες γιατί το θεωρούν βρόμικο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.