Η κυβέρνηση χωρίζει την Ελλάδα στα δυο, για να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό

Καθώς η κυβέρνηση ετοιμάζεται για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να χωρίσει τη χώρα στα δυο, ώστε να αντιμετωπισθεί πιο αποτελεσματικά ο κορωνοϊός.

Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να χωρίσει τη χώρα στα δυο και να μοιράσει τον πληθυσμό ανάλογα με την ηλικία του.

Όσοι Έλληνες είναι μέχρι 40 χρονών θα μεταφερθούν στα νησιά, ενώ όσοι είναι πάνω από 40 χρονών θα μεταφερθούν στις μεγάλες πόλεις στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Οι νέοι δεν κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να τους έχεις κλεισμένους στα σπίτια τους, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να πέσουν στην κατάθλιψη και στα ναρκωτικά.

Οπότε, οι νέοι Έλληνες θα πάνε στα νησιά, για να χαρούν τον ήλιο, την θάλασσα και τα νιάτα τους, ενώ θα περιμένουν και τους τουρίστες για να τους εξυπηρετήσουν, αφού θα απασχοληθούν όλοι στις τουριστικές επιχειρήσεις.

Οι νέοι δεν κινδυνεύουν να αρρωστήσουν από τους τουρίστες, αφού έχουν ισχυρό ανοσοποιητικό, ενώ ο μπαρμπα-Μανώλης που έχει την ταβέρνα στα Χανιά μπορεί να κολλήσει τον κορωνοϊό από κάναν Ολλανδό και να πέσει του θανατά.

Αν κάποιος νέος Έλληνας αρρωστήσει σοβαρά από τον κορωνοϊό, θα μεταφέρεται ανάμεσα στα γερόντια για να τους κάνει παρέα.

Ενώ οι νέοι θα κάνουν πάρτι, θαλάσσια σπορ και θα παίζουν στις νεροτσουλήθρες των νησιών, οι γέροι θα είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους στις πόλεις και θα διασκεδάζουν κάθε απόγευμα με τον δόκτορα Τσιόδρα και τον κομαντάντε Χαρδαλιά, ενώ θα περιμένουν να πεθάνουν.

Ήδη, ετοιμάζεται το τηλεοπτικό σποτ που θα αναγγέλλει το ότι η Ελλάδα θα χωριστεί στα δυο -σε νέους και γέρους-, όπου ακούγεται το γνωστό τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου με τον στίχο “Οι γέροι χωριστά, οι νέοι άλλο πράμα, όποιος τους θέλει αντάμα, πληρώνει ακριβά”.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση πως η Ελλάδα θα χωριστεί στα δυο, χιλιάδες ηλικιωμένοι ξεκίνησαν να αναζητούν πλαστές ταυτότητες που να γράφουν πως είναι 25 χρονών, ώστε να περάσουν το καλοκαίρι στα νησιά και όχι μέσα στο θλιβερό σπίτι τους στην Κυψέλη.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.