Αγαπητά μου χρυσόψαρα, καλημέρα!

Φίλε μου πιτσιρίκο, η Παναγιά δεν είναι μονάχα τώρα μαζί μας. Ήταν και παλαιότερα! Τότε, το 2009, που ο λοιμωξιολόγος της καρδιάς μας είχε παρόμοια θέση με αυτήν που έχει σήμερα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Η1Ν1 στο πλευρό του τότε υπουργού Υγείας κ. Αβραμοπουλου.

Η χώρα μας, εκείνη την μακρινή εποχή, …θωρακίστηκε πολύ αποτελεσματικά, παραγγέλνοντας 16 εκατομμύρια εμβόλια για τα 11 εκατομμύρια των κατοίκων της μαζί με τεράστιες ποσότητες Tamiflu, ενός αντι-ιικού φαρμάκου που κατασκεύαζε τότε η φαρμακοβιομηχανία Roche.

Το εμβόλιο δεν θυμάμαι ποιος το έφτιαχνε· θα ήταν, πάντως, διαβολική σύμπτωση να το έφτιαχνε η Novartis.

Φυσικά, εμβόλια και φάρμακα δεν χρησιμοποιήθηκαν στο βαθμό που θα επιθυμούσαν τότε οι ειδικοί.

Άλλωστε, το σύνολο των θανάτων από εκείνη την πανδημία δεν ξεπερνούσε τις 20 χιλιάδες.

Στην Βρετανία, όμως, κάποιες έρευνες που διεξήχθησαν τότε, αποκάλυψαν ενδείξεις πιθανών … σχέσεων (προφανώς τρίτου τύπου) μεταξύ κάποιων μελών του WHO και φαρμακευτικών εταιριών.

Στην Ελλάδα πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν αλλά η τελική απόφαση για την προμήθεια των φαρμάκων και των εμβολίων δεν ήταν του κυρίου Τσιόδρα.

Ήταν μια κατά βάση πολιτική απόφαση του κυρίου Αβραμόπουλου και της τότε κυβέρνησης.

Μπορεί να σας κάνει ή να μην σας κάνει εντύπωση, το γεγονός όμως είναι πως η ιστορία έγραψε ότι λίγο μετά ο Αβραμόπουλος διορίστηκε επίτροπος της ΕΕ για το μεταναστευτικό αν δεν κάνω λάθος, και καμιά απολύτως δικαστική διερεύνηση δεν ακολούθησε των καταγγελιών για διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Όλοι αθώοι. Αιώνια αθώοι, ως γνήσιοι Έλληνες!

Σήμερα η εικονολατρεία έχει βρεθεί ξανά στο κόκκινο. Το ίδιο και το εθνικό μας βλακόμετρο.

Τεστ μπορεί να μην έχουμε για τον κορονοϊό, όμως η αμνησία θερίζει και η συλλογική ανοησία δεν απαιτεί ειδικά τεστ για να διαγνωστεί. Κολλάει πάνω στο δέρμα σου, όπως το μπλουζάκι στους 45 βαθμούς υπό σκιά, που όπου να ‘ναι έρχονται.

Η φωτογραφία λοιπόν που κυκλοφορεί από το μακρινό παρελθόν δεν αποτελεί πειστήριο εγκλήματος για τον κύριο Τσιόδρα.

Είναι απλά μια ακόμα απόδειξη για το πόσο αληθινοί ήταν οι στίχοι από το τραγούδι του Νικολόπουλου που τραγουδούσε η Κατερίνα Κούκα: “Δεν υπάρχουν άγγελοι σου λέω, νόμιζα πως είχα αγκαλιά τον τελευταίο” (χαχαχαχαααα).

Οπότε, μην μου στενοχωριέστε, καλά μου στρουμφάκια. Δρακουμέλ ψηφίσατε, μίστερ Μπιν λαμβάνετε. Και μια φωτογραφία της …Παναγίας καρφωμένης στον γνωστό βρώμικο τοίχο του καθιστικού σας.

Φιλιά από την Εσπερία

Ηλίας

Υ.Γ. Αφιερωμένο σε όσους αφελεις πιστεύουν ότι η επιστήμη δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική

(Φίλε Ηλία, ψάχνουν οι άνθρωποι για πατερούληδες. Όπως τα πρόβατα ψάχνουν για τσοπάνη. Για να καταλήξουν στη σφαγή, Ηλία, αντί για άλλο σχόλιο, ο Σουηδός …Τσιόδρας σε δυο βίντεο. Για την ακρίβεια, ο Σουηδός επιδημιολόγος που είχε βγει στη σύνταξη και επέστρεψε εθελοντικά στην επιστημονική ομάδα που διαχειρίζεται την κρίση γιατί του το ζήτησαν. Ήταν ο επικεφαλής πριν από μερικά χρόνια, τώρα επικεφαλής είναι ένας άλλος. Ηλία, εγώ είμαι Σουηδός.
Να είσαι καλά, Ηλία. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.