Ασπίδα κατά του κορωνοϊού ο αφορισμός

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του Σωτήρη Τσιόδρα πως ο αφορισμός είναι, τελικά, το φάρμακο που όλη η ανθρωπότητα περίμενε για να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον Σωτήρη Τσιόδρα, έγιναν εξετάσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη, την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά -αμέσως μετά τον αφορισμό τους από τον μητροπολίτη πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιο- και διαπιστώθηκε πως και οι τρεις πολιτικοί έχουν αναπτύξει απόλυτη και αιώνια ανοσία στον κορωνοϊό.

Για τη Νίκη Κεραμέως υπήρχαν αρχικά αμφιβολίες αν απέκτησε πλήρη ανοσία στον κορωνοϊό -και υπήρξε η σκέψη να την κουρέψουν γουλί, να την γδύσουν και να την βγάλουν στους δρόμους για να την φτύνουμε, όπως τη Μόνικα Μπελούτσι στη “Μαλένα”- αλλά της έγινε και δεύτερο τεστ, όπου αποδείχτηκε πως έχει κι αυτή πλήρη ανοσία.

Όπως αποκάλυψε ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο αφορισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη και των δυο υπουργών από τον Αμβρόσιο έγινε μετά από συνεννόηση που υπήρξε ανάμεσα στην επιστημονική επιτροπή και την Ιερά Σύνοδο, ώστε να διαπιστωθεί αν ο αφορισμός θωρακίζει τον ανθρώπινο οργανισμό απέναντι στον κορωνοϊό.

Μόλις έγινε γνωστό πως ο αφορισμός είναι το φάρμακο κατά του κορωνοϊού, χιλιάδες Έλληνες συρρέουν στις εκκλησίες για να αφοριστούν.

Οι εκκλησίες θα είναι ανοιχτές 24 ώρες το 24ωρο και οι παπάδες θα δουλεύουν διπλές και τριπλές βάρδιες για να τους αφορίσουν όλους.

Η είδηση πως ο αφορισμός σκοτώνει για πάντα τον κορωνοϊό έκανε αμέσως τον γύρο του κόσμου και εκατομμύρια άνθρωποι θέλουν να αφοριστούν.

Βέβαια, ο αφορισμός πιάνει μόνο από ελληνικό στόμα και μόνο σε ελληνικό χώμα, οπότε όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να έρθουν στην Ελλάδα, για να τους αφορίσουν ο Αμβρόσιος και οι άλλοι σεπτοί ιεράρχες μας.

Πάνω από 4 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα έρθουν στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, οπότε λύνεται και το πρόβλημα του τουρισμού που απειλούσε να διαλύσει την ελληνική οικονομία.

Όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, είναι βέβαιο πως ο μητροπολίτης Αμβρόσιος θα λάβει το Νόμπελ Ιατρικής.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.