Σοκάρει έρευνα που δείχνει πως οι Έλληνες θέλουν να υπάρξουν νεκροί, για να επιστρέψει ο Τσιόδρας

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως το 76,5% των Ελλήνων επιθυμούν ένα δεύτερο δυναμικό κύμα κορωνοϊού, ώστε να υπάρξουν χιλιάδες νεκροί και να επιστρέψει ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, εκατομμύρια Έλληνες έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους, όταν άκουσαν από τα χείλη του Σωτήρη Τσιόδρα πως σταματάει την ενημέρωση.

Πολλοί μάλιστα αισθάνθηκαν προδομένοι και δήλωσαν πως θα μείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους για πάντα, αφού η ζωή τους δεν έχει νόημα χωρίς τον Σωτήρη Τσιόδρα να τους λέει πόσα κρούσματα έχουμε.

Κάποιοι ζητούν από τον Σωτήρη Τσιόδρα να φτιάξει κανάλι στο YouTube, ώστε να μπορούν να τον παρακολουθούν εκεί, ή έστω να βάλει μια κάμερα στο σπίτι του για να έχουν την δυνατότητα να τον βλέπουν.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας δήλωσε πως είναι πολύ συγκινημένος με τη λατρεία που του έχουν οι Έλληνες αλλά τόνισε πως δεν μπορεί να επιστρέψει γιατί τον ζητούν από τη Σουηδία, για να πάει κι εκεί να βάλει μια τάξη, να τους μάθει να πλένουν τα χέρια τους και να σώσει τους Σουηδούς από τον αφανισμό.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας διευκρίνισε πως το ποίημα που είπε στον αποχαιρετισμό του δεν ήταν το πρώτο ποίημα που μας είπε, αφού κάθε μέρα μας έλεγε το ποίημά του.

Επίσης, ο Σωτήρης Τσιόδρας ζήτησε συγγνώμη επειδή είπε τους στίχους του Ελύτη καθιστός και όχι όρθιος -όπως κάνουμε εμείς τα χριστιανόπουλα στο σχολείο-, ενώ μας αποχαιρέτησε οριστικά πια με έναν ακόμα εμβληματικό στίχο του Οδυσσέα Ελύτη:

“Ένας άντρας μπορεί να ξεχάσει πού πάρκαρε ή πού είναι το σπίτι του αλλά ποτέ δεν ξεχνάει μια πίπα όσο κακή κι αν ήταν”

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.