Επιστροφή στην κανονικότητα

Καλησπέρα πιτσιρίκο.
Στη χώρα του απέραντου γαλάζιου η επιστροφή στην κανονικότητα είναι κάθε μέρα και πιο ξεκάθαρη.

Και δεν αναφέρομαι μόνο στο γεγονός πως ξεκίνησες επιτέλους τα μπάνια και τα παγωτά.

Η καλύτερη κυβέρνηση που έχει υπάρξει ποτέ από τη δημιουργία του σύμπαντου και μετά -σύμφωνα με τα αντικειμενικά και αμερόληπτα ΜΜΕ της ντόπιας μαφίας, τα οποία μπουκωμένα με εκατομμύρια ευρώ μας κουνάνε το δάχτυλο για να πλένουμε τα χέρια μας, να κρατάμε αποστάσεις και να φοράμε υποχρεωτικά μάσκες που πουλάει ένας καινοτόμος επιχειρηματίας που τυχαίνει να είναι φίλος της πρωθυπουργάρας μας γιατί αλλιώς 150 ευρουλάκια πρόστιμο- κατάφερε να ανοίξει τον τουρισμό.

Εντάξει, δεν άνοιξαν βέβαια οι περισσότερες επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό, κι όσες άνοιξαν ή ανοίξουν τις επόμενες μέρες θα το κάνουν με πολύ λιγότερο ή και καθόλου προσωπικό, κι όσοι τουρίστες έρθουν θα υποβάλλονται δειγματολειπτικά σε τεστ, αλλά ας μην κολλάμε σε τέτοιου είδους ασήμαντες λεπτομέρειες.

Στον τομέα της δικαιοσύνης, άλλος ένας εισαγγελέας της γνωστής υπόθεσης του ναρκόπλοιου του κουμπάρου -η οποία δεν ακούγεται πουθενά λες και δεν υπάρχει, εκτός από το κανάλι ενός άλλου μαφιόζου που οι δημοσιογράφοι του είναι αδέκαστοι και επιτελούν λειτούργημα, κι όποιος νομίζει πως το κάνουν γιατί οι δύο μαφιόζοι είναι σε πόλεμο να του καεί το βίντεο- δήλωσε κόλλημα και ζήτησε την εξαίρεσή του από την υπόθεση.

Μ@λακία του, κατά τη γνώμη μου, έτσι κι αλλιώς όλοι μια μέρα θα πεθάνουμε. Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα που λέει και το τραγούδι.

Στον τομέα της παιδείας τώρα, καταργείται η κοινωνιολογία και τα καλλιτεχνικά μαθήματα.

Μια σοφή ομολογουμένως απόφαση, γιατί αφενός το υψηλό επίπεδο παιδείας και ακαδημαϊκής εκπαίδευσης του λαού μας κάνει τους υπόλοιπους λαούς να μοιάζουν τουλάχιστον οπισθοδρομικοί και με όρους καπιταλισμού είναι αθέμιτος ανταγωνισμός, κι αφετέρου υπάρχει πληθώρα πολιτών με κοινωνική συνείδηση και καλλιτέχνες, πόσους ακόμα να αντέξει ο τόπος; Ένα ταπεινό προτεκτοράτο είμαστε, όχι σοβιέτ.

Αυτά τα λίγα, φίλε μου, καλές βουτιές.

Κ.Τ.

Υ.Γ. Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι.

(Αγαπητέ φίλε, το πιο αστείο των ημερών είναι εκείνοι οι δημοσιογράφοι που είναι τεράστια λαμόγια, δουλεύουν για μαφιόζους και θέλουν να τους σεβόμαστε και να τους αγαπάμε. Κατά τ’ άλλα, το σημαντικό είναι ότι κάνω μπάνια και τρώω παγωτά. Άντε και στα δικά σας. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.