Οι Ελληνες έσπασαν κάθε ρεκόρ χρήσης Θείας Κοινωνίας στη διάρκεια της καραντίνας, όπως δείχνει η ανάλυση των αστικών αποβλήτων της Ψυττάλειας

Σάλο έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία η αποκάλυψη πως, στην διάρκεια της καραντίνας, η κατανάλωση Θείας Κοινωνίας αυξήθηκε κατά 1500%.

Σύμφωνα με τα ευρήματα που προέκυψαν από την ανάλυση των αστικών αποβλήτων του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων της Ψυττάλειας, καταγράφηκε η μεγαλύτερη κατανάλωση Θείας Κοινωνίας από το 1453 που έπεσε η Κωνσταντινούπολη στα χέρια των Οθωμανών και οι Έλληνες την έπιναν με τους κουβάδες γιατί ήταν ανίκανοι να πολεμήσουν.

Η αποκάλυψη πως αυξήθηκε η κατανάλωση της Θείας Κοινωνίας στην διάρκεια της καραντίνας αποδεικνύει πως οι παπάδες διακινούσαν παράνομα την Θεία Κοινωνία κάτω από τα ράσα τους και την πάσαραν στις γωνίες σε όσους είχαν βγει για σωματική άσκηση.

Βέβαια, η είδηση πως αυξήθηκε θεαματικά η κατανάλωση της Θείας Κοινωνίας έρχεται μια μέρα μετά από την ανακοίνωση του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων της Ψυττάλειας πως οι κάτοικοι της Αθήνας έπιναν με τις χούφτες τα αντικαταθλιπτικά και πήραν τόνους ναρκωτικών στην διάρκεια της καραντίνας· γι’ αυτό ήταν τόσο ήσυχοι και είχαν άδειο βλέμμα.

Το Χάρβαρντ επισημαίνει πως μπορεί ο συνδυασμός της Θείας Κοινωνίας με την κοκαΐνη, την μεθαμφεταμίνη και τα ψυχοφάρμακα να αποτελεί το ιδανικό φάρμακο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε ο καθηγητής του Χάρβαρντ Walter White, ο λόγος που η Ελλάδα δεν αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα με τον κορωνοϊό δεν ήταν βέβαια οι ανοησίες του Τσιόδρα και του Χαρδαλιά -που μας τρέλαναν στις μπαρούφες- αλλά επειδή οι Έλληνες πλακώθηκαν στην Θεία Κοινωνία, την οποία συνδύασαν άψογα με την κοκαΐνη, το Prozac, το Ladose και το Anafranil.

Οι λίγοι Έλληνες που πέθαναν από τον κορωνοϊό δεν είχαν πάρει το μαγικό μείγμα Θείας Κοινωνίας, ναρκωτικών και ψυχοφαρμάκων, και τζάμπα πήγαν οι άνθρωποι.

Ήδη, έχει ξεκινήσει παγκοσμίως η χορήγηση Θείας Κοινωνίας, ναρκωτικών και ψυχοφαρμάκων σε όσους έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, και αμέσως με το πού οι ασθενείς παίρνουν αυτό το κοκτέιλ, πετάγονται όλοι από τα κρεβάτια και όχι μόνο έχουν τρελά κέφια αλλά έχουν και σηκωμάρες, με αποτέλεσμα να κυνηγάνε τις νοσοκόμες για να τις κουτουπώσουν και να γίνεται στα νοσοκομεία του μουνιού το πανηγύρι.

Η Ελλάδα έχει το προνόμιο να έχει μονοπώλιο την Θεία Κοινωνία, οπότε τα έσοδα από τις εξαγωγές της Θείας Κοινωνίας θα φτάσουν τα 150 δισεκατομμύρια ευρώ και όχι μόνο θα καλυφθεί η χασούρα από τον τουρισμό αλλά θα τρώμε όλοι με χρυσά κουτάλια.

(Όσο για την απορία που έχουν κάποιοι πώς γινόταν η διακίνηση κοκαΐνης στην Αθήνα τις μέρες της καραντίνας και με απαγόρευση κυκλοφορίας -με αποτέλεσμα να κάνει κεφάλι ακόμα και η Ψυττάλεια-, θα σας το εξηγήσω αμέσως. Ποιοι κυκλοφορούσαν ελεύθερα τις μέρες της καραντίνας; Οι αστυνομικοί. Θα τους είδατε που πήγαιναν συνέχεια πέρα δώθε σαν τρελοί με τις μηχανές και τα αυτοκίνητα. Οπότε το delivery των ναρκωτικών το έκαναν οι αστυνομικοί. Και τους αξίζουν συγχαρητήρια, επειδή έσωσαν τόσες ανθρώπινες ζωές. Οι παπάδες με την Θεία Κοινωνία και οι αστυνομικοί με τα ναρκωτικά ήταν αυτοί που έσωσαν τους Έλληνες από τον κορωνοϊό. Και μπράβο τους.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.