Μετά την επιστροφή των χρημάτων της καμπάνιας “Μένουμε Σπίτι”, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζητάει να αποδοθεί Δικαιοσύνη για την υπόθεση του Noor 1

Σάλο έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος, αφού επέστρεψε τα χρήματα που πήραν τα ΜΜΕ που του ανήκουν από τα κρατικά κονδύλια της καμπάνιας “Μένουμε Σπίτι”, επιτίθεται τώρα στην κυβέρνηση επειδή κανένας ανακριτής δεν θέλει να αναλάβει την υπόθεση του Noor 1.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι ανακριτές της υπόθεσης του Noor 1 παραιτούνται, ζητούν μετάθεση ή μεταναστεύουν.

Στην ανακοίνωσή του, ο Βαγγέλλης Μαρινάκης ζητάει να αποδοθεί επιτέλους Δικαιοσύνη για την υπόθεση του Noor 1.

“Πού θα πάει επιτέλους η ιστορία με την παντελή απουσία της Δικαιοσύνης στη χώρα μας;” αναφέρει οργισμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης και επισημαίνει πως “δεν είναι δυνατόν να έρχονται στη χώρα μας 2,1 τόννοι ηρωίνη και να μην βρίσκεται ένας γενναίος δικαστής να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων”.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκοπεύει να προτείνει για ανακρίτρια της υπόθεσης του Noor 1 την Έλενα Ακρίτα, η οποία μπορεί να είναι υπάλληλός του, αλλά είναι κι αυτή αδέκαστη σαν το αφεντικό της και κρύβει μέσα της μια ατρόμητη, έγκριτη και μαχητική δικαστίνα που δεν φοβάται κανέναν και μπορεί να τα βάλει με θεούς και δαίμονες για να αποδοθεί Δικαιοσύνη για όλα τα θέματα (σ.σ. Να ξέρετε πως δεν είναι τυχαία η σιωπή της κυρίας Ακρίτα -που έχει γνώμη για τα πάντα, δεν της ξεφεύγει τίποτα και έχει πάντα δίκιο- για την υπόθεση του Noor 1 και τις παραιτήσεις των ανακριτών· είναι προφανές πως τόσα χρόνια μαζεύει στοιχεία και φτιάχνει τον φάκελο της υπόθεσης).

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέδειξε με την επιστροφή των χρημάτων της καμπάνιας “Μένουμε Σπίτι” πως είναι λάτρης της ανεξάρτητης και μαχητικής δημοσιογραφίας που δεν εξαρτάται από το κράτος.

Αυτός, άλλωστε, είναι ο λόγος που αγόρασε σχεδόν τα μισά ΜΜΕ της χώρας. Για να είναι ανεξάρτητα.

Αυτή την ανεξάρτητη δημοσιογραφία που κάνουν δημοσιογράφοι, όπως ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Τώρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποδεικνύει πως ζει και αναπνέει για την Δικαιοσύνη.

Ζωή χωρίς Δικαιοσύνη δεν έχει νόημα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αφού οι πολιτικοί δεν κατάφεραν να υπάρξει Δικαιοσύνη στη χώρα, θα το κάνει ο Μαρινάκης.

Και μπράβο του.

Άντε, να ανοίξει ο Μαρινάκης και την υπόθεση της χρεοκοπίας της χώρας, ώστε να αποδοθεί επιτέλους Δικαιοσύνη.

(Τι πλάκα που έχει να ζεις στην Ελλάδα, όπου σχεδόν όλοι κάνουν τους χαζούς. Καλά, πολλοί είναι χαζοί.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.