Πίσω παλιότουρκοι!

Πανέτοιμη είναι η Ελλάδα να αντιμετωπίσει την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στο τηλέφωνο με την Άνγκελα Μέρκελ και την ενημέρωσε πως πρέπει να δράσει αμέσως για να υπερασπιστεί τα γερμανικά συμφέροντα στο προτεκτοράτο της.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ αποφασισμένος και έχει καταγγείλει την Τουρκία στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αφού οι Τούρκοι θέλουν να μπουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα χωρίς μάσκες και θα κολλήσουν τα ελληνικά ψάρια τίποτα αρρώστιες.

Πάντως, αν μπουκάρουν οι Τούρκοι, θα λυθεί μια για πάντα το θέμα για το ποιος είναι ο σωστός τρόπος να φοράνε οι Έλληνες τη μάσκα, αφού δεν θα δεν την φοράνε πια στο πρόσωπο αλλά στον κώλo.

Οι Έλληνες έχουν πάρει ανάποδες με τις προκλήσεις του Ερντογάν και είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τα σπίτια τους από τους Τούρκους, για να τους τα πάρουν οι τράπεζες.

Τα social media έχουν πάρει φωτιά αλλά οι Έλληνες χρήστες είναι προσεκτικοί στα όσα γράφουν, για να μην τα διαβάζουν οι Τούρκοι και μάθουν τις κινήσεις των στρατιωτικών μας δυνάμεων από το Twitter και το Facebook.

Κάποιοι Έλληνες υποστηρίζουν πως δεν πρέπει να κάνουμε πλάκα με τα εθνικά θέματα στο Facebook και το Twitter -αυτούς τους δυο θεσμούς της Δημοκρατίας- και έχουν απόλυτο δίκιο γιατί τα εθνικά θέματα του προτεκτοράτου έχουν τόσο μεγάλη πλάκα από μόνα τους που δεν χρειάζεται να κάνουμε πλάκα κι εμείς.

Πάντως, οι δημοσιογράφοι των καθετωτικών ΜΜΕ περνάνε πολύ πατριωτική και εθνικιστική φάση, αν και αυτό είναι κάπως περίεργο, αφού σχεδόν κανένας από αυτούς τους δημοσιογράφους δεν έχει κάνει την στρατιωτική του θητεία.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η στάση του Κωνσταντίνου Μπόγδανου και της Έλενας Ακρίτα που ένωσαν τις δυνάμεις τους για το εθνικό συμφέρον και έκαναν κοινή ανακοίνωση στο Facebook που πήρε 3,5 εκατομμύρια like από Έλληνες πατριώτες.

Παράλληλα, ο Μπόγδανος απειλεί με μηνύσεις τα τουρκικά πλοία και την Φενέρ Μπαξέ, ενώ η Ακρίτα εντόπισε τέσσερα ορθογραφικά λάθη στη NAVTEX των Τούρκων και τους έβαλε στην θέση τους.

Οι Έλληνες ενοχλήθηκαν πολύ επειδή το State Departement χαρακτήρισε “αμφισβητούμενα ύδατα” τα νερά ανοιχτά του Καστελόριζου αλλά, όπως επισήμανε ο Άρης “αυτό που οι Έλληνες δεν έχουν ακόμα τολμήσει να επεκτείνουν τα χωρικά τους ύδατα στα 12 μίλια και ενοχλούνται από τις δηλώσεις εκπροσώπων του Department of State των ΗΠΑ, θα το μελετούν κάποτε στις στρατιωτικές ακαδημίες”.

Σε κάθε περίπτωση, ο ελληνικός στρατός είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει τους Τούρκους και αυτό φαίνεται από αυτά τα δυο βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Τούρκοι πίσω και σας φάγαμε!

(Ευτυχώς που το 2020 μας βρήκε με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί φαντάζεστε να ήταν κυβέρνηση τώρα κάνας ΣΥΡΙΖΑ; Μέχρι πυρηνικό ολοκαύτωμα θα είχε γίνει. Καλά, έχουμε ακόμα πέντε μήνες για να τελειώσει το 2020.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.