Για την αύξηση των κρουσμάτων ευθύνονται αυτοί που κουτουπώνονται

Καθώς τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας αυξάνονται καθημερινά, ακούγονται διαρκώς κατηγορίες για το τι φταίει για την αύξηση των κρουσμάτων.

Φταίνε οι πολίτες που δεν φοράνε μάσκες, φταίνε οι τουρίστες, φταίνε οι εκκλησίες, φταίνε τα πλοία, φταίνε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, φταίνε οι γάμοι, φταίνε τα βαφτίσια, φταίνε τα πάντα.

Ένα μόνο πράγμα δεν λέει κανείς πως φταίει: το κουτούπωμα.

Αν και είναι γνωστό πως, όταν οι άνθρωποι φασώνονται και πλακώνονται στα γλωσσόφιλα, μεταδίδουν μικρόβια και μαμούνια ο ένας στον άλλον, κανείς δεν λέει ευθέως πως για την έξαρση των κρουσμάτων ευθύνεται το σeξ.

Φταίει για την μετάδοση του ιού ο αέρας, φταίει που δεν πλένουμε τα χέρια μας αλλά δεν φταίει να βάζεις την γλωσσάρα σου μέσα στο στόμα της ασυμπτωματικής θεογκόμενας και το λιλί σου στο τιτί της.

Αν και όλοι ξέρουν πως η Ελλάδα το καλοκαίρι μετατρέπεται στον μεγαλύτερο γαμιστρώνα του κόσμου, από κανενός το μυαλό δεν έχει περάσει πως η αύξηση των κρουσμάτων οφείλεται στο ότι όλοι γαμιούvται αβέρτα.

Ψάχνουν τώρα όλοι να βρουν γιατί υπάρχουν τόσα κρούσματα στην Θεσσαλονίκη.

Μα, είναι γνωστό πως η Θεσσαλονίκη είναι ερωτική πόλη και πως με το πού πατάς το πόδι σου στην Θεσσαλονίκη γίνεσαι αμέσως καυλοπυρέσσων και ψάχνεις τρύπα να χώσεις το τσουτσούνι σου.

Ας πάψει λοιπόν η κοροϊδία και ο εμφύλιος σπαραγμός για το ποιος ευθύνεται για την ραγδαία άνοδο των κρουσμάτων στη χώρα μας.

Για την άνοδο των κρουσμάτων ευθύνονται αυτοί που φιστικώνονται όλη την ώρα.

Τούτων δοθέντων, πρέπει να απαγορευτεί το φιστίκωμα.

Και όσοι κουτουπώνονται να πληρώνουν πρόστιμο και να ιχνηλατούνται οι επαφές τους.

Να δίνονται στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία αυτών που γλωσσοφιλιούνται ή αυτών που πιάνονται καβάλα, για να προστατευτούν οι αγάμητoι πολίτες από τους σεξoμανείς και τις μητρομαvείς που θέλουν να τους εξοντώσουν.

Αν αυτή η κυβέρνηση δεν έχει τα κότσια να το κάνει, να φέρει τον Ανδρέα Λοβέρδο που μας έχει αποδείξει στο παρελθόν πως δεν έχει τέτοια θέματα.

Ας σταματήσει επιτέλους η ενοχοποίηση όλων των πολιτών και ας αποδοθούν ευθύνες σε όσους γαμιoύνται.

(Για τους φίλους που μου γράφουν να γράψω για αυτά που συμβαίνουν σήμερα στη χώρα μας, έγραψα πριν από τέσσερις μήνες. Έγραψα πριν από τέσσερις μήνες αυτό που συμβαίνει σήμερα. Τι άλλο να γράψω; Το να λυσσάς κάθε μέρα -και όλη μέρα- στα social media, δεν λύνει κανένα πρόβλημα, ενώ, σύμφωνα με ιατρικές έρευνες, δημιουργεί προβλήματα στην ψυχική σου υγεία και επιτείνει την κατάθλιψη και την μοναξιά. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.