Συνωστισμός

Γεια σου, πιτσιρίκο.
Από πότε, έγινε η πληρότητα των καραβιών 100% και δεν το κατάλαβα; Εικόνες από το Superferry από Ραφήνα για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, 1/8, εν αναμονή επιβίβασης.

Τη συγκεκριμένη στιγμή που τραβήχτηκε η φωτογραφία έχει επιβιβαστεί ηδη σχεδόν ο μισός κόσμος.

Καμία θερμομέτρηση, προφανώς -έφυγε με μια ώρα καθυστέρηση, πού να γινόταν και θερμομέτρηση- καμία οργάνωση, απίστευτος συνωστισμός στην αναμονή για είσοδο στο πλοίο, και εννοείται υπερπλήρες και στους εσωτερικούς και στους εξωτερικούς χώρους.

Κατά τ’ άλλα, “ατομική ευθύνη”. Πόσα να σώσει κι αυτή η ρημάδα;

Με θυμό, Μαρία

(Αγαπητή Μαρία, στα Superferry δεν κολλάει ο ιός. Αλλά όλοι αυτοί στη φωτογραφία, αν πάνε σε κάνα μπαρ στα νησιά και κάτσουν όρθιοι, θα κολλήσουν. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα γιατί είναι και επιστημονικά αυτά τα πράγματα, είναι δύσκολα. Πάντως, να θυμάσαι πως για την έξαρση των κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες φταίει ο Σωκράτης Μάλαμας. Μαρία, ο Αύγουστος είναι ο μήνας της Παναγιάς. Μην ανησυχείς, η Παναγιά θα μας σώσει. Να περάσεις όμορφα. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.