Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών έβαλε στην πρόσοψή της το Noor 1

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της Στέγης Γραμμάτων και Τεκνών να φωτίσει την πρόσοψη του κτιρίου της με το Noor 1.

Μετά την παρέμβασή της με τον φωτισμό της πρόσοψης λίγο πριν την απόφαση για την δίκη της Χρυσής Αυγής και τον φωτισμό με τη μορφή του Ζακ Κωστόπουλου στην έναρξη της δίκης των δολοφόνων του, η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών χτύπησε ξανά με την υπόθεση του Noor 1.

Είναι προφανές πως η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών δεν συμφωνεί με τις εξελίξεις στην υπόθεση του Noor 1, όπου πάνω από δυο τόνους ηρωίνη ταξίδευαν ασυνόδευτοι, οι μάρτυρες έχουν πεθάνει με περίεργους τρόπους, οι ανακριτές παραιτούνται ο ένας πίσω από τον άλλον, κάποιοι δικαστές απειλούνται, και άλλοι δικαστές απαλλάσσουν κατηγορούμενους, παρά τις εισηγήσεις του εισαγγελέα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών για τις παρεμβάσεις της, αφού οι άνθρωποι της Στέγης έχουν αντιληφθεί πως δεν υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα.

Βέβαια, η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο, όπου είναι άλλο πράγμα τα Γράμματα και άλλο οι Τέχνες, αλλά αυτό εξηγεί και πολλά από αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας.

Αλήθεια, είδατε κάποιον από αυτούς τους ακτιβιστές που εσχάτως σκίζονται για την απόδοση Δικαιοσύνης και δηλώνουν πάρα πολύ αντίφα και επαναστάτες -στο Facebook- να έχουν γράψει όλα αυτά τα χρόνια έστω μια λέξη για την υπόθεση του Noor 1;

Τι, στην υπόθεση του Noor 1 εμπλέκεται και το αφεντικό τους;

Άρα, δεν σκίζονται για την απόδοση Δικαιοσύνης· σκίζονται για την προσωπική τους ατζέντα.

Δικαιοσύνη à la carte δεν υπάρχει.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.