Και τώρα τι;

Γεια σας πιτσιρίκια,
Έχω αρκετό καιρό να γράψω αλλά, εδώ που τα λέμε, τα ιερά τέρατα του blog τα έχουν πει όλα οπότε δεν έχω κάτι καινούργιο να προσθέσω.

Ζούμε στην χώρα του υπαρκτού σουρεαλισμού και της κοντής μνήμης.

Η απόφαση του δικαστηρίου είναι μεν σταθμός ΑΛΛΑ ο αγώνας τώρα θα έπρεπε να αρχίζει και όχι να τελειώνει.

Το σύνθημα θα έπρεπε να είναι “Βρείτε ΌΛΟΥΣ τους ενόχους” και όχι απλά το “Δεν είναι αθώοι”.

Έχουμε μια μαφία που θα την κλείσουμε, μάλλον, στην φυλακή και μετά θα κοιμηθούμε ήσυχοι;

Όπου υπάρχει μαφία, υπάρχει και χρήμα, πολύ χρήμα και πολύ μαύρο χρήμα.

Αν δεν υπάρχει χρήμα από πίσω, τότε δεν μιλάμε για εγκληματική οργάνωση αλλά για μια ομάδα βλαμμένων και ψυχοπαθών μαχαιροβγαλτών.

Στην χώρα του σουρεαλισμού τα πάντα γίνονται φανερά αλλά όλοι πέφτουν από τα σύννεφα.

Ποιος χρηματοδότησε την οργάνωση;

Ποιοι εφοπλιστές προσελάμβαναν μόνο Χρυσαυγίτες στα καράβια τους ως ένοπλους φρουρούς;

Ποιοι δημοσιογράφοι τους ξέπλεναν καθημερινά και τους παρουσιάζαν ως την εναλλακτική επιλογή της αγανάκτησης;

Φαντάζομαι ότι οι παρουσιαστές/δημοσιογράφοι οι οποίοι έχουν τιμολογήσει και την μάνα τους, ώστε, όταν χρειαστεί να την πουλήσουν να ξέρουν πόσα να ζητήσουν, δεν εκτελούσαν εντολές των καναλαρχών αλλά δρούσαν αυτόνομα.

Ποια πολιτικά πρόσωπα τους παρείχαν κάλυψη, κλείνοντας το μάτι στους χρηματοδότες;

Ακόμα και το τελευταίο χάπατο γνωρίζει πως ο σωστός επιχειρηματίας ρίχνει χρήμα με σκοπό να τα πάρει πίσω τρίδιπλα.

Πόσα έβγαλαν από αυτή την γιγαντιαία επένδυση;

Ισως ο εισαγγελέας που θα αναλάβει την υπόθεση του Noor1 να ασχοληθεί και με τα παραπάνω ερωτήματα.

Πάντως, το πιο σουρεαλιστικό στην όλη υπόθεση είναι ότι το 60% της αστυνομίας και το 50% των ενόπλων δυνάμεων ψήφισαν ΧΑ στις εκλογές του 2015. Στις τελευταίες εκλογές μετακόμισαν στο κυβερνών κόμμα και στις κεραλοιφές.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων που θεσμικά μάχονται το έγκλημα και θα μας σώσουν από τους Τούρκους είναι ένθερμοι υποστηρικτές της μεγαλύτερης και πιο οργανωμένης εγκληματικής οργάνωσης που γνώρισε ο τόπος.

Με πολύ σουρεαλισμό
Γιώργος

Υ.Γ. Είμαι διατεθειμένος να ξαναφάω χημικά (όπως το 2010), αν όντως γίνουν διαδηλώσεις με σύνθημα την απόδοση Δικαιοσύνης.

(Αγαπητέ φίλε, χτες, έξω από το δικαστήριο, ήταν και υπάλληλοι των ολιγαρχών που χρηματοδοτούσαν την Χρυσή Αυγή -και έπαιζαν όλη μέρα τα στελέχη της στα κανάλια τους- και ζητούσαν να αποδοθεί Δικαιοσύνη για τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής. Όταν το βλέπεις αυτό, ξέρεις πόσο ξεπουλημένη είναι η κατάσταση. Επίσης, το πρόβλημα πια είναι πως η ελληνική κοινωνία έχει εκφασιστεί σε μεγάλο βαθμό και δεν μπορείς να την δικάσεις και να την βάλεις στη φυλακή. Αν αποδοθεί Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, θα πρέπει να πάει στη φυλακή σχεδόν όλο το πολιτικό προσωπικό, οι μαφιόζοι ολιγάρχες, οι υπάλληλοί τους που υποδύονται τους δημοσιογράφους και η λίστα είναι ατελείωτη. Ποιος θα τους δικάσει; Η ξεπουλημένη Δικαιοσύνη; Και πόσο θα κρατήσει η δίκη; Τριάντα χρόνια; Βλέπετε εσείς τους Έλληνες να θέλουν να αποδοθεί Δικαιοσύνη; Σκεφτείτε το λίγο. Εντάξει, δικάστηκε η Χρυσή Αυγή. Για όλα τα υπόλοιπα -από την χρεοκοπία της χώρας μέχρι τον κορωνοϊό- φταίνε οι …μετανάστες. Να είστε καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.