Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τηλεφώνησε στην πρόεδρο του δικαστηρίου και της ζήτησε να καταδικάσει την Χρυσή Αυγή

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τηλεφώνησε στην πρόεδρο του δικαστηρίου και στην εισαγγελέα και τους ζήτησε να καταδικάσουν τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής ως ένοχους για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Η παρέμβαση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη ήταν καίρια γιατί το δικαστήριο επρόκειτο να αθωώσει τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής αλλά το τηλεφώνημα Μαρκουλάκη τα άλλαξε όλα.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης διαψεύδει την είδηση πως τηλεφώνησε στην πρόεδρο και στην εισαγγελέα -αφού πρώτα τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να ανοίξουν τα θέατρα- αλλά είναι γνωστό πως είναι σεμνός και ταπεινός άνθρωπος και η μόνη του φιλοδοξία είναι να βάλει ένα λιθαράκι ή μια κοτρόνα στο βωμό της Τέχνης.

Με την παρέμβαση Μαρκουλάκη αποδεικνύεται πως οι άνθρωποι της Τέχνης στην Ελλάδα δεν συμβάλλουν μόνο σε αυτή την τεράστια έκρηξη πολιτισμού που παρατηρείται στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια αλλά και στο να βαθύνουν ακόμα περισσότερο τα θεμέλια της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας.

Το πρόβλημα για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη είναι πως μετά τα τηλεφωνήματά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στους δικαστές, πολλοί Έλληνες τον θεωρούν ως τον πραγματικό κυβερνήτη της χώρας και τον πολιορκούν με αιτήματα για διορισμούς των παιδιών τους στο Δημόσιο, για νομιμοποίηση αυθαιρέτων και άλλα ρουσφέτια, ενώ δεν λείπουν κι αυτοί που του ζητούν να τους δώσει ένα αυτόγραφο από τον Σάκη Ρουβά και την Πάολα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αφοσιωθεί στις πρόβες του εμβληματικού έργου “Λεβεντομαλακία” που θα ανεβάσει τον φετινό χειμώνα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.