Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως και οι φτωχές μάνες αγαπούν τα παιδιά τους

Σοκ έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία η αποκάλυψη της Ιωάννας Μάνδρου από τον ΣΚΑΪ πως οι γυναίκες από το Πέραμα αγαπούν τα παιδιά τους και στενοχωριούνται πολύ, όταν τους τα σκοτώνουν.

Μάλιστα, αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο Πέραμα αλλά και στο Κερατσίνι -όπου ζει η μητέρα του Παύλου Φύσσα-, ενώ μπορεί να συμβαίνει και σε άλλες φτωχογειτονιές.

Μέχρι σήμερα, υπήρχε η εντύπωση πως μόνο οι πλούσιες γυναίκες και οι διανοούμενες νιώθουν πόνο για τα δολοφονημένα παιδιά τους αλλά τώρα μάθαμε πως αυτό συμβαίνει και σε φτωχές γυναίκες από λαϊκές συνοικίες.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα αν όλες οι πτωχούλες πληγώνονται όταν τους δολοφονούν τα παιδιά τους ή είναι μόνο κάποιες εκκεντρικές φτωχές που στενοχωριούνται και οι υπόλοιπες το ρίχνουν στο γλέντι και στο χορό, αδιαφορώντας για το χαμό του παιδιού τους.

Επίσης, δεν είναι ακόμα γνωστό αν είναι νόμιμο να στενοχωριούνται οι φτωχές μάνες, όταν δολοφονείται το παιδί τους από τους φασίστες.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Ιωάννα Μάνδρου σκόρπισε ακόμα περισσότερη γνώση, ενημερώνοντας το πανελλήνιο πως υπάρχουν μη πλούσιες γυναίκες που προσέχουν την εμφάνισή τους και τολμάνε να πηγαίνουν στο δικαστήριο που δικάζονται οι δολοφόνοι του παιδιού τους λουσμένες και χτενισμένες.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν στενοχωριούνται και οι πατεράδες στις φτωχογειτονιές, όταν τους δολοφονούν το παιδί τους, αλλά, αν συμβαίνει κι αυτό, η ελληνική κοινωνία θα υποστεί ένα ακόμα μεγάλο σοκ.

(Αυτό που στην Ελλάδα πανηγυρίζουμε επειδή αποδόθηκε Δικαιοσύνη για την δολοφονία ενός ανθρώπου -ενώ αυτό είναι το αυτονόητο-, να το κοιτάξουμε κάποια στιγμή.)

(Επειδή μπορεί να διαβάζουν ηλίθιοι, φασίστες και η εθνική μαλάκω -που εσχάτως είναι αντίφα αλλά κάνει τον αριστερό χωροφύλακα μόνιμα-, να διευκρινίσω πως το κείμενο δεν έχει στόχο τις μανάδες αλλά ειρωνεύεται και σαρκάζει τον βόθρο της τηλεόρασης που έχετε μέσα στα σαλόνια σας και σας έχει πνίξει στα σκατά αλλά εσείς επιμένετε. Μπράβο σας.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.