Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρήκε τρόπο να υπάρχουν πάντα 500 κενές ΜΕΘ

Ένα καταπληκτικό σχέδιο παρουσίασε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ώστε να υπάρχουν διαρκώς πάνω από 500 άδειες ΜΕΘ στη χώρα μας.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, θα γίνεται ευθανασία σε όσους νοσούν από κορωνοϊό και είναι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας πάνω από τρεις ημέρες, ώστε να μην ξεμείνει ποτέ η Ελλάδα από ΜΕΘ.

Βέβαια, δεν θα ανακοινώνεται επίσημα πως έγινε ευθανασία στους ασθενείς, γιατί αυτό μπορεί να λειτουργήσει δυσφημιστικά για τη χώρα μας και να μην έρθουν το καλοκαίρι οι τουρίστες να μας κολλήσουν.

Με τον τρόπο αυτό, θα αυξάνονται διαρκώς και τα θύματα του κορωνοϊού, οπότε η χώρα μας θα μπορεί να πάρει περισσότερα χρήματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ώστε να προσληφθούν ακόμα 30 χιλιάδες αστυνομικοί και να μας προστατεύουν από τις ιώσεις, τις λοιμώξεις και τον καρκίνο.

Το σχέδιο της επιτελικής κυβέρνησης Μητσοτάκη για ευθανασία των ασθενών -ώστε να υπάρχουν εκατοντάδες κενές ΜΕΘ- βασίζεται στην αριστεία, αφού, όπως δήλωσε πριν από μερικές μέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει και μεγάλη σημασία ο αριθμός των ΜΕΘ που υπάρχουν σε μια χώρα, αφού όσες ΜΕΘ και να είχε η Ελλάδα, αυτός θα έπαιρνε μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας, γιατί για τον κορωνοϊό φταίνε οι νέοι που διασκεδάζουν και τους μισεί γιατί του θυμίζουν πως, όταν ήταν νέος, οι άλλοι διασκέδαζαν και δεν τον έκαναν παρέα γιατί είναι ζαβός.

Το πρόγραμμα με την ευθανασία των ασθενών στις ΜΕΘ θα ξεκινήσει πριν από τα Χριστούγεννα, ώστε ο νέος χρόνος να βρει την Ελλάδα με όλες τις ΜΕΘ άδειες και η χώρα μας να γίνει πρότυπο για τις άλλες χώρες που παλεύουν με τον κορωνοϊό χωρίς κέφι και φαντασία.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.