Ο Μητσοτάκης καταργεί τη χρήση μάσκας και καλεί όλους τους πολίτες να πάνε στην πορεία του Πολυτεχνείου

Αλλάζει πολιτική στο θέμα της πανδημίας η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού σταματάει το lockdown, καταργεί τη χρήση μάσκας και καλεί όλους τους πολίτες να βγουν από τα σπίτια τους και να πάνε στην πορεία του Πολυτεχνείου.

Στο διάγγελμά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση θα νικήσει στον πόλεμο κατά του κορωνοϊού αλλά κι αν δεν νικήσει, δεν πειράζει, οι ανθρώπινες ζωές είναι κάπως υπερεκτιμημένες.

Η κυβέρνηση έχει θορυβηθεί από τον αυξανόμενο αριθμό των κρουσμάτων και των νεκρών.

Όπως δήλωσε, ο υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας, από την ημέρα που έγιναν υποχρεωτικές οι μάσκες παντού και επιβλήθηκε lockdown, τα κρούσματα αυξάνονται διαρκώς.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, όποιος φοράει μάσκα, θα πληρώνει πρόστιμο 1.000 ευρώ.

Πρόστιμο θα πληρώνουν και όσοι δεν βγαίνουν από τα σπίτια τους.

Οι πολίτες θα πρέπει να βγαίνουν από τα σπίτια τους πέντε φορές την ημέρα, για τουλάχιστον δέκα ώρες, ενώ θα πρέπει να πηγαίνουν βόλτα το σκύλο τους για κατούρημα άλλες πέντε φορές.

Παράλληλα, η κυβέρνηση καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στη μεγαλειώδη πορεία του Πολυτεχνείου, για να τιμήσουν τους δεξιούς φοιτητές που κλείστηκαν το 1973 στο Πολυτεχνείο, για να ανατρέψουν τη σταλινική δικτατορία του Γεωργίου Παπαδόπουλου.

Όποιος πολίτης της Αθήνας δεν πάει στην πορεία του Πολυτεχνείου, θα τρώει πρόστιμο δέκα χιλιάδες ευρώ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25 έκαναν κοινό μέτωπο και ζητούν να απαγορευτεί η πορεία του Πολυτεχνείου και να επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ καλούν τους πολίτες να μείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους, για να πέσει η κυβέρνηση.

(Τι ωραία χώρα που είναι η Ελλάδα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.