Ο Τραμπ φεύγει, η Δημοκρατία έρχεται

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες -αφού οι Αμερικανοί κατάφεραν να μετρήσουν τις ψήφους πριν φτάσουν τα Χριστούγεννα- και νέος πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ο Τζο Μπάιντεν που δεν είναι και τόσο νέος.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει αποδεχτεί την ήττα του αλλά αυτό δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν, αφού το περίεργο θα ήταν να την είχε αποδεχτεί· ο Τραμπ είναι ρόλος, δεν είναι άνθρωπος, οπότε πρέπει να παίξει το ρόλο του μέχρι τέλους.

Οι Αμερικανοί ψήφισαν για να φύγει ο Τραμπ, δεν ασχολήθηκαν καθόλου με τον Μπάιντεν, οπότε τώρα θα πρέπει να μάθουν και ποιος είναι ο άνθρωπος που ψήφισαν για πρόεδρο.

Βέβαια, 71 εκατομμύρια Αμερικανοί ψήφισαν τον Τραμπ και είναι να απορείς πώς ένας Αμερικανός μεγιστάνας -που περνάει την ώρα του ξύνοντας τα αποτέτοια του στο Twitter και παίζοντας γκολφ- έπεισε τόσους ανθρώπους πως πολεμάει το κατεστημένο και θα παλέψει για τα συμφέροντά τους, αλλά και οι Έλληνες κάνουν διάφορους ζάπλουτους πρωθυπουργούς -σαν τον Μητσοτάκη- για να τους σώσουν, οπότε καταλαβαίνουμε πως η ηλιθιότητα είναι απλωμένη σε όλο τον πλανήτη και δεν πρόκειται να βγει εμβόλιο για να την καταπολεμήσουμε.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός πως αντιπρόεδρος του Μπάιντεν θα είναι μια γυναίκα, η Κάμαλα Χάρις, η οποία έχει καταγωγή από την Ινδία και την Τζαμάικα, ενώ είναι και φτωχιά, αφού η περιουσία της είναι μόνο 63 εκατομμύρια δολάρια.

Όλοι οι αριστερούληδες του πλανήτη έχουν ενθουσιαστεί με το γεγονός πως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι μια γυναίκα, η οποία μάλιστα είναι μαύρη και Ινδή, αν και θα ήταν ακόμα πιο χαρούμενοι, αν η Χάρις, εκτός από μαύρη και Ινδή, ήταν πρόσφυγας, οροθετική, ΑΜΕΑ και τρανσέξουαλ.

Και οι Συριζαίοι ενθουσιάστηκαν με την Καμάλα Χάρις γιατί τους θυμίζει εμφανισιακά εκείνη τη μαύρη που έσερνε μαζί του ο Τσίπρας στο Προεδρικό Μέγαρο για την γιορτή της Δημοκρατίας, πριν γίνει πρωθυπουργός και γράψει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στ΄αρxίδια του.

Βέβαια, οι Δημοκρατικοί επέλεξαν μια γυναίκα -και μάλιστα από μειονότητα- για αντιπρόεδρο για εντελώς διαφορετικούς λόγους.

Οι Δημοκρατικοί ξέρουν πως ο Μπάιντεν είναι γεροσάψαλο και τα έχει χαμένα, οπότε επέλεξαν να βάλουν δίπλα του μια Ινδή νοσοκόμα, για να του αλλάζει πάνες όταν θα τα κάνει πάνω του.

Η προεδρία του Τζο Μπάιντεν αναμένεται να είναι σημαδιακή για τις ΗΠΑ -αν και ο Μπάιντεν μάλλον θα τα έχει τινάξει μέχρι το καλοκαίρι ή θα είναι σε κάνα άσυλο για ανθρώπους με γεροντική άνοια-, αφού σύντομα οι Αμερικανοί θα αντιληφθούν πως το πρόβλημά τους δεν ήταν ο Τραμπ αλλά οι Αμερικανοί ολιγάρχες, οπότε υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρουν τα άπειρα όπλα που έχουν και να τα κάνουν πουτάvα όλα, πριν αυτή η μουλωχτή Ινδή αντιπρόεδρος μετατρέψει τις ΗΠΑ σε Ινδία.

In “pοutana ola” we trust!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.