Ε μόκο λοιπόν!

Καλησπέρα Πιτσιρίκο,
Δε θα ξεχάσω το αξέχαστο αρθράκι σου για τον τέλειο πρωθυπουργό, που στην περίπτωση Καραμανλή του απειλούσαν τα παιδιά, άρα να μην έχει παιδιά ο επόμενος, τον απειλούσαν την οικογένεια άρα καλύτερα ένας ορφανός, και πάει λέγοντας.

Σε αυτό το άρθρο χρησιμοποιήθηκε αν θυμάμαι καλά και το “το έκανα για τα παιδιά μου” που είναι μια κλισέ ατάκα όλων των απατεώνων ή των “άτιμων” ανθρώπων που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους.

Μια μέρα πριν, ακούστηκε και από μια άλλη κυρία, χορτάτη μέσω θαλασσοδανείων καναλιών που υποθήκευσαν με τον έναν (τον σαφή οικονομικό) ή και με τον άλλον (εμμέσως με την χειραγώγηση των μαζών) τρόπο, ότι το έκανε για τα παιδιά της. Ένα φτωχικό μωρέ στο κέντρο του Λονδίνου, ούτε 2 εκατομμύρια, να την γκρεμίσουμε τη φήμη της για το παλιόσπιτο;

Αυτή η κυρία έχει πλάκα, γιατί πολλά “σωστά” καθάρματα κατά καιρούς ήξεραν να κάνουν ΜΟΚΟ, και δε προκαλούσαν το κοινό αίσθημα με τις ανοησίες τους και τα φαγοπότια τους που θα πληρώνουμε μέχρι το 2099. Αντιθέτως, αυτή το παίζει αλτρουίστρια με τα λεφτά άλλων και έχει ένα δάχτυλο, πιο μακρύ και από του GIANNIS the Greek Freak.

Πολλή πλάκα λοιπόν πάλι σε αυτά τα Χριστούγεννα θα φάει και ο Έλληνας, που δεν έχει να πληρώσει τη δόση του δανείου του, αλλά οι φόροι, για να συντηρηθεί το υπάρχον σύστημα κοπριάς, καλά κρατούν, αφαιμάζοντας τους υπολοίπους.

Για αυτό, κυρίες και κύριοι, όταν σας πιάνουν με την κατσίκα στην πλάτη, κάντε ΜΟΚΟ, όπως κάνουν οι “αριστεροί” με τα 50 σπίτια, οι κομμουνιστές με τα παιδιά τους στα Αμερικανικά Κολλέγια κ.ο.κ.

Κουράσατε να μας επιδεικνύετε το πόσο τούβλα είμαστε. Πάρτε το χαμπάρι, ό,τι προσπάθεια και να κάνετε, εμείς θα συνεχίσουμε “αφυπνισμένοι” να κοιμόμαστε.

Καλές γιορτές Πιτσιρίκο,

Αμπαλαέας

(Αγαπητέ φίλε, η Ελλάδα είναι γεμάτη ήρωες. Ήρωες είναι και οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι. Μου αρέσει πολύ που οι πάντες προσποιούνται πως δεν ξέρουν τι συμβαίνει στη χώρα, πως δεν έχουν ακούσει ποτέ για τους μαφιόζους ολιγάρχες που έχουν αγοράσει όλα τα ΜΜΕ της χώρας -στα οποία δουλεύουν πολλοί ήρωες- και, βέβαια, βγαίνουν από τα ρούχα τους μόνο όταν το αγγούρι φτάσει στον δικό τους κώλo. Τότε μόνο ανακαλύπτουν την ελευθερία της έκφρασης και άλλα τέτοια ηρωικά. Όταν αυτά συνέβαιναν επί χρόνια στους συναδέλφους τους, δεν τους ένοιαζε καθόλου. Να είσαι καλά. Καλές γιορτές. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.