Η κυβέρνηση θα μιμηθεί τον μύθο του Καποδίστρια με τις πατάτες, για να πείσει τους Έλληνες να κάνουν το εμβόλιο

Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του σχεδίου της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για να πείσει τους Έλληνες να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Μετά τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν πως πάνω από το 60% των Ελλήνων δεν σκοπεύουν να κάνουν το εμβόλιο, η κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή ένα πανούργο σχέδιο.

Πιο συγκεκριμένα, η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει αυτό που ο μύθος λέει ότι έκανε ο Καποδίστριας με τις πατάτες για να πείσει τους Έλληνες να δοκιμάσουν τις πατάτες, αν και αυτό δεν συνέβη ποτέ στην πραγματικότητα, αφού οι Έλληνες -και ειδικά οι Ζακυνθινοί- έτρωγαν πατάτες πολλούς αιώνες πριν την Επανάσταση του 1821.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφάσισε να κλείσει τα εμβόλια σε αποθήκες-ψυγεία, που θα φρουρούνται όχι μόνο από τους αστυνομικούς αλλά και από βατραχανθρώπους.

Αυτό αναμένεται να κινήσει την περιέργεια και το ενδιαφέρον των Ελλήνων που είναι χάπατα και θα πιστέψουν πως τα εμβόλια είναι λίγα και πως προορίζονται για τους ζάπλουτους και τους εκλεκτούς της κυβέρνησης.

Στην πραγματικότητα, τα εμβόλια που θα έρθουν σε λίγες μέρες στην Ελλάδα θα είναι πάνω από 40 εκατομμύρια· αυτά που λέγονται πως τα εμβόλια θα είναι λίγα, είναι μέρος του σχεδίου της κυβέρνησης.

Οι Έλληνες θα βάλουν λυτούς και δεμένους για να αποκτήσουν πρόσβαση στα εμβόλια, οπότε μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου θα έχουν εμβολιαστεί όλοι οι Έλληνες.

Αυτό το σατανικό σχέδιο ήταν ιδέα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος προσποιείται πολύ επιτυχημένα τον ζαβό και τον πανηλίθιο, ενώ είναι πανέξυπνος και πολυμήχανος.

(Να προσευχηθείτε το εμβόλιο να μην είναι πατάτα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.