Ντυμένοι Αγιοβασίληδες θα μπουκάρουν οι αστυνομικοί στα σπίτια, για να μην τρομάζουν τα παιδιά

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να ντυθούν Αγιοβασίληδες οι αστυνομικοί που θα κυκλοφορούν στους δρόμους και θα κάνουν ελέγχους στα σπίτια τις μέρες των Χριστουγέννων, ώστε να μην τρομάζουν τα παιδάκια.

Μάλιστα, οι Αγιοβασίληδες αστυνομικοί θα έχουν στις τσέπες τους καραμέλες και σοκολατάκια, για να τρατάρουν τα πιτσιρίκια.

Βέβαια, αυτό θα δημιουργήσει απορίες στα παιδιά που ξέρουν πως ο Άι Βασίλης είναι ένας και θα δουν ξαφνικά μπροστά τους 2 χιλιάδες Άι Βασίληδες.

Υπάρχει μάλιστα το ενδεχόμενο τα παιδάκια που δεν πήραν το δώρο που ζήτησαν από τον Άγιο Βασίλη για τα Χριστούγεννα, να κάνουν επίθεση στους αστυνομικούς και να τους βάλουν τις καραμέλες σε κάποιο ευαίσθητο σημείο του σώματός τους.

Αρχικά, υπήρχε η σκέψη οι Αγιοβασίληδες αστυνομικοί να κυκλοφορούν με αυτοκινούμενα έλκηθρα αλλά τα κυβερνητικά στελέχη δεν είχαν κάποιον δικό τους επιχειρηματία για να παραγγείλουν τα έλκηθρα και να πάρουν την προμήθεια, οπότε η ιδέα εγκαταλείφθηκε.

Οι Αγιοβασίληδες αστυνομικοί θα επεμβαίνουν στα σπίτια μόνο μετά από καταγγελίες των γειτόνων, οπότε είναι βέβαιο πως αυτά τα Χριστούγεννα θα γίνει της ρουφιανιάς το πανηγύρι. Αυτά είναι τα Χριστούγεννα του ρουφιάνου.

Όλοι αυτοί οι αχώνευτοι και οι μαγκούφηδες που έχουν τον ανθρωποδιώκτη και θα είναι μόνοι τους τα Χριστούγεννα, θα στήνουν καραούλι στο παράθυρο και θα μετράνε αυτούς που θα μπαίνουν στα διπλανά σπίτια.

Μόλις θα βλέπουν να μπαίνουν τόσοι επισκέπτες που ο αριθμός τους μαζί με αυτόν των σπιτονοικοκύρηδων θα ξεπερνάει τους εννιά, θα τηλεφωνούν στην Αστυνομία, για να στείλει τους Αγιοβασίληδες αστυνομικούς.

Το έκανα κι εγώ αυτό μικρός όταν δεν με καλούσαν σε κάποιο πάρτι που ήθελα πολύ να πάω. Πήγαινα στον τηλεφωνικό θάλαμο, τηλεφωνούσα στην Αστυνομία και έλεγα πως στο σπίτι που γίνεται το πάρτι έχει μπει βόμβα ή γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, οπότε πήγαιναν οι αστυνομικοί και το πάρτι τιναζόταν στον αέρα, αλλά εγώ χαιρόμουν πάρα πολύ -ειδικά την επόμενη μέρα στο σχολείο που οι συμμαθητές μου μου έλεγαν τι έγινε στο τμήμα που τους πήγαν και εγώ έκανα τον ανήξερο- γιατί σε πάρτι που δεν σε κάλεσαν, τι σε νοιάζει κι αν δεν γίνει;

Εν τω μεταξύ, αν και είναι γνωστό πως δεν θα επιτραπεί η έξοδος των παιδιών για να πουν τα κάλαντα, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν τα παιδιά θα επιτρέπεται να λένε τα κάλαντα από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους, ώστε οι γείτονες και οι περαστικοί να τους πετάνε λεφτά και πέτρες, μπας και βγάλουν επιτέλους τον σκασμό και σταματήσουν να τους τα κάνουν μπαλόνια.

Πάντως, οι ηλικιωμένοι άνθρωποι θα πρέπει να μείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους και δεν πρέπει να τους πλησιάζει, να τους αγκαλιάζει ή να τους προσκαλεί κανείς, οπότε, όπως καταλαβαίνετε, χιλιάδες ηλικιωμένοι θα περάσουν μόνοι τους τα τελευταία Χριστούγεννα της ζωής τους, ώστε τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους να έχουν τύψεις για την υπόλοιπη ζωή τους γιατί θα ξέρουν πως την ώρα που αυτοί σαβούρωναν, έπιναν και χόρευαν σαν να μην υπάρχει αύριο, οι γονείς τους, οι παππούδες τους και οι γιαγιάδες τους -δηλαδή, οι άνθρωποι που τους αγάπησαν όσο κανείς άλλος σε αυτή τη ζωή- ήταν μόνοι τους στα τελευταία Χριστούγεννα που έζησαν.

Βέβαια, τα Χριστούγεννα του 2020 έχουν κάτι το μοναδικό, αφού άνθρωποι που -μέχρι πέρσι- θεωρούσαν εφιάλτη το να περάσουν τα Χριστούγεννα με τους γονείς τους, τώρα ουρλιάζουν πως θέλουν να κάνουν Χριστούγεννα με τη μάνα τους και τον πατέρα τους, και πως κανείς δεν θα τους πει τι να κάνουν, αν και, αν το σκεφτούν λίγο, θα αντιληφθούν πως, εδώ και κάποιους μήνες, δεν κάνουν τίποτα χωρίς να ζητήσουν πρώτα άδεια από τον Μητσοτάκη και τον Άδωνη. Κατάντια.

(Τώρα τα Χριστούγεννα, που θα κάνουν ελέγχους οι αστυνομικοί στα σπίτια, να έχετε καλά κρυμμένα τα ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί θυμώνουν, αν δεν ψωνίζεις από αυτούς. Είδατε τι έπαθε ο Νότης.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.