Ο Πάνος Αναστασίου είναι ωραίος


Τον μουσικό Πάνο Αναστασίου τον γνώρισα μια μέρα το περασμένο καλοκαίρι στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όπου περπατούσε με τον Yosebu.

Ο Πάνος μου είπε πως ετοιμάζει τον δίσκο του και τον παρακάλεσα να μου υποσχεθεί πως, μόλις κυκλοφορήσει, θα κάνουμε ένα podcast μαζί, ώστε να μιλήσει και να παίξει και ένα τραγούδι ζωντανά.

Βέβαια, εγώ βρίσκομαι πια στη Ζάκυνθο, οπότε εγώ είμαι αυτός που δεν κράτησε την υπόσχεση.

Αλλά ο Πάνος Αναστασίου είναι γενναιόδωρος άνθρωπος και δεν μου κράτησε κακία.

Θα το κάνουμε το podcast με τον Πάνο, όταν τελειώσουν όλα αυτά το 2028. Θα είναι και πιο ώριμος τότε.

Αντί για podcast, το βιογραφικό του Πάνου Αναστασίου και τα link για να ακούσετε και να κατεβάσετε τα όμορφα τραγούδια του. Μπράβο Πάνο!

Ο Πάνος Αναστασίου γεννήθηκε το 1995 στη Λεμεσό. Είναι απόφοιτος της σχολής κινηματογράφου «Λυκούργος Σταυράκος», ενώ έχει σκηνοθετήσει ένα ντοκιμαντέρ και τέσσερα μουσικοθεατρικά περφόρμανς σε δικά του κείμενα και τραγούδια. Το 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο, το μυθιστόρημα «Η χούντα του Φροϋδικού φαντάσματος». Το “Νέο τέλος” είναι το δισκογραφικό του ντεμπούτο.

Το playlist του “Νέο τέλος”:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL66Iwjm3Otjkdeprhoxw0RIFyDHyJGvsK

Download:
https://panosanastasiouz.bandcamp.com/album/

Περισσότερες πληροφορίες:
https://panosanastasiouz.wixsite.com/home

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.