Σεξoαπαγόρευση

Γεια σου, πιτσιρίκο.
Επεισοδιακή ήταν η σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου κατά τη συζήτηση του νέου μέτρου της απαγόρευσης των σεξoυαλικών επαφών. Όλα ξεκίνησαν ύστερα από τη χθεσινή ανακοίνωση-βόμβα του ΠΟΥ που χαρακτηρίζει τις σεξoυαλικές πράξεις ανεύθυνες και φονικές.

Το συμπέρασμα του ΠΟΥ στηρίζεται στην έγκυρη έρευνα της Θεολογικής σχολής της Χάλκης που επιβεβαιώνει την πιθανότητα μετάδοσης και του νέου και του επόμενου κορωνοϊού μέσω του σeξ.

Ο ΠΟΥ κάλεσε τις κυβερνήσεις όλων των χωρών να υιοθετήσουν το ευεργετικό μέτρο της σεξoαπαγόρευσης, ώστε να απαλλαχθεί οριστικά το ανθρώπινο είδος από τέτοια πρωτόγονα και εγκληματικά ένστικτα.

Στη ίδια ανακοίνωση, τονίζεται η ανάγκη υποχρεωτικής εγκατάστασης μιας έξυπνης εφαρμογής σε όλα τα έξυπνα κινητά που θα ανιχνεύει τις ορμόνες του ανθρώπινου σώματος.

Όταν η γαμιστρίνη υπερβεί τα επιτρεπτά όρια, η Pfizer θα στέλνει αυτομάτως, μέσω 5G, το m-RNA εμβόλιο της ντεκαβλίνης στο πουλί του παραβάτη.

Η ανακοίνωση του ΠΟΥ προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Παγκόσμιου Οργανισμού Αυvανιστών που δικαίως υποστήριξαν ότι η έξυπνη εφαρμογή δε θα μπορεί να διαχωρίσει το σeξ από την τρόμπα και θα παράγει ψευδώς θετικά αποτελέσματα.

Με πιο σκληρή γλώσσα, πολλές χώρες της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής επιτέθηκαν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υστερίας, διαβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν σοβαρό πρόβλημα με τον κορωνοϊό, παρόλο που όλοι συνεχίζουν να χαμουρεύονται αβέρτα με όποιον κάτσει και όπου λάχει.

Στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός συγκάλεσε έκτακτο υπουργικό συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή των ειδικών.

Τη συζήτηση άνοιξε ο κ.Τσιόδρας που εισηγήθηκε το μέτρο της σεξoαπαγόρευσης, καταθέτοντας και το προσωπικό του μυστικό. Από την αρχή της πανδημίας, φοβούμενος τη μεταδοτικότητα του ιού, απείχε συνειδητά από το σeξ, γι’ αυτό δεν έκανε αλλά παιδιά.

Το λόγο πήρε η υπουργός Παιδείας και επισήμανε ότι με το νέο μέτρο θα μηδενιστούν οι γεννήσεις -άρα και οι μαθητές- και έτσι θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα της παιδείας και της τηλεκπαίδευσης.

Δεν είπε όμως τίποτα για την ανακούφιση που ένιωσε, για το κόμπλεξ που μόλις ξεπέρασε, για την ατυχία να γεννηθεί χωρίς γεvvητικά όργανα.

Η συνεδρίαση διακόπηκε ξαφνικά από τους λυγμούς και οδυρμούς των ερωτύλων υπουργών που σταδιακά μετατράπηκαν σε θρήνους.

Σκόρπιες κραυγές ακούγονταν και ονόματα αγαπημένων, όπως “πως θα αντισταθώ στη Τζενούλα”, “Μπουμπούκα μου σε χάνω”, “Κούλη μου” και πάλι “αχ Κούλη μου” από άλλα χείλη.

Την τάξη επανέφερε ο πρωθυπουργός προτείνοντας να ψηφίσουν, καθώς η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα και στο τέλος πάντα νικάει.

Τάχθηκε, βέβαια, υπέρ της εισήγησης των ειδικών και προέτρεψε τους υπουργούς να ψηφίσουν με γνώμονα το καλό των επόμενων γενεών και την επιθυμία των σημερινών πολιτών που πάντα αγκαλιάζουν όλα τα μέτρα.

Η ψηφοφορία έδωσε συντριπτική νίκη στους υπέρμαχους της σεξoαπαγόρευσης, αφού είναι γνωστό σε όλους ότι οι υπουργοί είναι ανέραστοι και μισάνθρωποι.

Αμέσως σηκώθηκε όρθιος ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και ανακοίνωσε ότι οι παραβάτες θα τιμωρούνται με 300 ευρώ πρόστιμο ο καθένας, ενώ στις συναθροίσεις το πρόστιμο θα αυξάνεται εκθετικά, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, αγκαλιές και φιλιά, πολλά φιλιά που γίναν χάδια, και γιόρτασαν το νέο νόμο με μια αυθόρμητη υπουργική παρτoύζα, κάνοντας και τρενάκι, με τον κ.Τσιόδρα τελευταίο βαγόνι και την υπουργό Παιδείας απλά να κοιτάει.

Γιώργος

(Αγαπητέ Γιώργο, μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα. Αλλά όλοι αυτοί είναι πολύ ντεκαβλέ. Άσε που είναι όλοι σαν τρόφιμοι ψυχιατρείου. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.