Το σχέδιο του Μητσοτάκη για να νικήσει στις εκλογές, χρησιμοποιώντας τα εμβόλια

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο επειδή τα κυβερνητικά στελέχη έκαναν το εμβόλιο πριν τους εργαζόμενους στην Υγεία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να αλλάζει γραμμή αλλά η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

Το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να εμβολιαστούν πρώτα οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας.

Ήδη, έχουν δημιουργηθεί λίστες με όλα τα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και τους ψηφοφόρους τους, οι οποίοι θα εμβολιαστούν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Μόλις εμβολιαστούν οι άριστοι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, θα τους ζητηθεί να κυκλοφορούν όσο περισσότερο γίνεται, ώστε να μολύνουν τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων κομμάτων που δεν θα έχουν κάνει το εμβόλιο.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να νοσήσουν από τον κορωνοϊό οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε πολλοί συριζαίοι θα τα τινάξουν και θα αποδυναμωθεί η εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Μόλις συμβεί αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προκηρύξει εκλογές.

Με χιλιάδες συριζαίους να τα έχουν τινάξει ή να χαροπαλεύουν, η νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα είναι όχι μόνο σίγουρη αλλά και θριαμβευτική.

Αν, παρόλο τον μεγάλο αριθμό των συριζαίων που θα τα έχουν κακαρώσει, οι δημοσκοπήσεις δεν δίνουν σαφές προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απαγορεύσει να ψηφίσουν στις εκλογές όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, με την δικαιολογία πως είναι πρόταση των επιστημόνων για να μην διαδοθεί ο ιός.

Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχουν προλάβει να κάνουν το εμβόλιο -αφού θα έχουν εμβολιαστεί πρώτα όλοι οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας-, οπότε δεν θα έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν, και στις εκλογές η Νέα Δημοκρατία θα χτυπήσει ποσοστό πάνω από 90%.

Αυτό το μεγαλοφυές σχέδιο ήταν ιδέα του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά, όπως λένε πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, η ιδέα ήταν του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος εμφανίστηκε στο όνειρο του Κυριάκου όταν κοιμόταν και του έδωσε οδηγίες.

Στο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν το σχέδιο Μητσοτάκη και έχουν παραγγείλει δυο εκατομμύρια εμβόλια για τους ψηφοφόρους τους από τη Ρωσία και την Κίνα, αν και θεωρούν πως οι συριζαίοι ψηφοφόροι δεν κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό, γιατί είναι αναρχοάπλυτοι συριζομαδούροι και έχουν ανοσία της πλέμπας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.