Επιτέλους κανονικότητα!

Γεια σας πιτσιρίκια,
Επιτέλους!
Με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, η Επιτροπή, θέλοντας να επισημάνει τον κομβικό ρόλο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας -και δη της εφοπλιστικής τάξης- στην έκβαση του Αγώνα, πρότεινε σειρά συμβολικών κινήσεων.

Μεταξύ άλλων, προτάθηκε η μετονομασία κεντρικών πλατειών χρησιμοποιώντας ονόματα σύγχρονων εφοπλιστών.

Έτσι, από τη 1η Φεβρουαρίου 2021, η Πλατεία Αριστοτέλους θα μετονομαστεί σε Πλατεία οικογένειας Βαρδινογιώργου, ενώ η Πλατεία Συντάγματος σε Πλατεία οικογένειας Μαρικάκη.

Στο άκουσμα της συμβολικής αυτής κίνησης, το Δικαστικό σώμα διέταξε την συμβολική αποφυλάκιση του εφοπλιστή κ. Γιαννουσάκη (Noor1), ο οποίος δήλωσε ότι μεγάλο μέρος των κατασχεθέντων ναρκωτικών το χαρίζει στην πολιτεία, ώστε να διανεμηθούν στους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας κατά την διάρκεια της συνεχιζόμενης καραντίνας.

Επίσης, δήλωσε πως δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον της Δικαιοσύνης για την ταλαιπωρία που υπέστη, γεγονός που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την ανωτερότητα της εφοπλιστικής τάξης.

Τέλος, το Κοινοβούλιο δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγο. Με την κατάθεση ενός συμβολικού νομοσχεδίου ψηφίστηκε η δια παντός απαγόρευση απαγγελίας οποιονδήποτε κατηγοριών σε εφοπλιστές αλλά και φίλους αυτών.

Με πολλή αγάπη,
ο άλλος Γιώργος

ΥΓ1 το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας και ουδεμία σχέση έχει με την ελληνική πραγματικότητα.
ΥΓ2 Εξαίρεση αποτελεί η αποφυλάκιση του κ. Γιαννουσάκη, ο οποίος πλέον μπορεί να βοηθήσει στην εκτίναξη του ελατηρίου της οικονομίας
ΥΓ3 Είναι φοβερό το πώς η έκθεση Πότερ παραμένει σταθερά επίκαιρη:
“Εδώ δεν υφίσταται κράτος σύμφωνα με τα δυτικά πρότυπα. Αντ’ αυτού, υπάρχει μια χαλαρή ιεραρχία ατομιστών πολιτικών, μερικοί από τους οποίους είναι χειρότεροι από άλλους, που είναι τόσο απασχολημένοι με τον προσωπικό τους αγώνα για εξουσία, ώστε δεν έχουν τον χρόνο να αναπτύξουν οικονομική πολιτική, ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι είχαν την ικανότητα.”
Επειδή η πραγματικότητα ξεπερνάει τον σουρεαλισμό.

(Αγαπητέ φίλε, η έκθεση Πότερ αναφέρεται στους Έλληνες πολιτικούς του 1947 που δεν διαφέρουν από τους σημερινούς πολιτικούς. Χρειάζεται και μια έκθεση για τους Έλληνες πολίτες του σήμερα. Αλλά ποιος να την γράψει; Και τι νόημα θα έχει; Να είστε καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.